Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Знову активізувалися проповідники "Слова Божого"

"Знову активізувалися проповідники "Слова Божого"" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 01.02.2023

"Знову активізувалися проповідники "Слова Божого ""...


   Я завжди вважав що будь-яка релігія це чудовий інструмент маніпулювання свідомістю людей для особистого збагачення священиків і спосіб тримання людей в рабській покірності до несправедливих дій влади! Активних людей в будь-якому суспільстві завжди меншість. А пасивна більшість народу пливе за течією, або за активним лідером чи "місією"який чомусь повинен зробити усім добре!

Але те що зараз коїться, то страшне! Війна як і епідемії завжди активізує усіляких шахраїв. Знову зі всіх щілин як т@ргани повилазили усякі сектанти і проповідники "Слова Божого" ходять по вулицям, або стоять біля великих супермаркетів та усім роздають гарно розмальовані книжечки "Бог і війна", "Чому Бог не зупинить цю війну", "В чому сенс людського життя", "Життя після смерті". Що цікаво що багато людей зупиняються, беруть в руки ці книжки і балакають з цими сектантами.

До мене теж намагалися причепитися сектанти щоб я придбав собі одну з цих гарно розмальованих книжок, але я їх грубо "відшив" сказавши їм що я атеїст і не вірю ні в Бога ні в диявола, а гроші пожертвую волонтерам для потреб ЗСУ, а не у їх секту !
































































Кінець 

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!