Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Зрада Батьківщини

"Зрада Батьківщини" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 18.07.2023

"Зрада Батьківщини"



  Якось стривожений радник Андрія Єрмака, керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк прийшов до президента України Володимира Зеленського.

—"Що у вас там таке трапилося Михайле", - запитав президент України Володимир Зеленський у Михайла Подоляка бачачи його стривожене обличчя.

—"Шановний Володимире Олександровичу, тут народ пише у Фейсбуці, що незадоволений зростанням корупції серед народних депутатів від партії "Слуг народу", крадіжками гуманітарки під час війни, підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги для населення та повільним контрнаступом ЗСУ", - відповів йому Михайло Подоляк.

—"З цим Михайле, треба терміново щось робити", - сказав йому президент України Володимир Зеленський.

—"З корупцією серед народних депутатів від партії "Слуг народу, чи з крадіжками гуманітарки під час війни, чи з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги для населення, чи з повільним контрнаступом ЗСУ""", - запитав у нього Михайло Подоляк.

—"Ні Михайле, з розмовами народу про корупцію влади у Фейсбуці", - відповів йому президент України Володимир Зеленський.

—"А що ви Володимире Олександровичу пропонуєте робити", - запитав у нього Михайло Подоляк.

—"Я пропоную Михайле, залучити СБУ до пошуку тих, хто активно пише пости у Фейсбуці про корупцію влади під час війни та судити їх", - відповів йому президент України Володимир Зеленський.

—"А за якою статтею Володимире Олександровичу, їх судити", - запитав у нього Михайло Подоляк.

—"За статтею 111 Кримінального Кодексу України за "Зраду Батьківщині"", - відповів йому президент України Володимир Зеленський.

—"А, зрозуміло Володимире Олександровичу", - відповів йому Михайло Подоляк.

—"Даю вам Михайле, особисте відповідальне доручення довести цю вашу інформацію до Глави СБУ Василя Малюка і нехай він негайно ж займеться вирішенням цього питання", - сказав йому президент України Володимир Зеленський.

Попрощавшись з президентом України Володимиром Зеленським Михайло Подоляк пішов виконувати дане йому президентом України Володимиром Зеленським особисте відповідальне доручення.




Кінець



Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!