Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Зустріч колишніх випускників

"Зустріч колишніх випускників" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 26.07.2023

"Зустріч колишніх випускників"


    Не люблю я ходити на зустрічі колишніх випускників КНУБА.

Кілька разів мене запрошували на ці зустрічі мої колишні однокурсники з групи "МО-11", але я щоразу під різними приводами чемно відмовлявся приходити на них.

Я людина проста, без понтів і самолюбування, і не хочу бути присутнім на безглуздих зустрічах колишніх випускників, основною метою яких є пустопорожні балачки та понти на тему: "хто чого досяг у житті".

Я вже був кілька разів поспіль на подібних зустрічах колишніх випускників своєї середньої загальноосвітньої школи і тому добре знаю про що кажу.

Відвідування подібних заходів наганяє на мене нестерпну нудьгу і змушує сильно пошкодувати про свій витрачений час.

Сидіти в ресторані і бачити навколо себе постарілі обличчя колишніх шкільних однокласників, які займаються відвертим самопіаром, занадто відверто з голови до ніг тебе оглядають і в'їдливо підколюють одне одного злими жартами і напившись вщент розповідають одне одному сальні, тупі анекдоти, які ти вже багато разів чув і знаєш напам'ять - це не найприємніше проведення свого часу. Тому на зустрічі з колишніми однокурсниками я не ходжу. Я знайшов на Facebook кілька своїх колишніх університетських однокурсників з груп "МО-11" і "МО-12" з якими час від часу листуюсь і спілкуюся на різні теми, а решта людей з якими я разом навчався мені просто нецікаві.

Можливо я таки в чомусь неправий.

Але це моє особисте рішення.

Не можу змусити себе спілкуватися з порожніми і нецікавими мені людьми.




Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!