Опублікована книга автора Рей Бредбері Короткий зміст 451 градус за Фаренгейтом (233 градуси за Цельсієм) — температура, при якій загоряється папір. Пожежники не гасять вогонь, вони його розпалюють. Вони носять скафандри з зображенням фенікса на грудях і саламандри на плечі. Пожежники — опора режиму, запорука того, що люди не читатимуть книжок, адже книжки примушують думати і самостійно аналізувати.
Рідний син вирішив продати будинок в селі разом із батьками і розмістив оголошення про це в інтернеті. Але на їх щастя на оголошення відгукнулися небайдужі люди які вирішили допомогти бідолахам. Більше
Найгірше та найважче випробовування в його житті, викликане Сутності поза межами нашої буденної реальності та його розуміння..і абсолютно невідомо, як саме це все завершиться
натхнено переглядом фільма "Воно" 2017-го року Більше
Тітонька «Яка різниця» не припиняє заявлятись. Вона думає, що вона нікому не заважає, та, втім, догоджати її короткозорості в мене бажання нема. Тож одного разу і кажу я їй:... Більше
Опублікована книга автора Рей Бредбері
Короткий зміст
451 градус за Фаренгейтом (233 градуси за Цельсієм) — температура, при якій загоряється папір. Пожежники не гасять вогонь, вони його розпалюють. Вони носять скафандри з зображенням фенікса на грудях і саламандри на плечі. Пожежники — опора режиму, запорука того, що люди не читатимуть книжок, адже книжки примушують думати і самостійно аналізувати.
Коментувати
Ідеальний твір
Коментувати
Актуально в наш час, ми багато часу витрачаемо на різноманітні електронні пристрої, забуваючи живе спілкування.
Коментувати
неперевершено)
Коментувати
Дуже класний твір,а до тогодуже легко читаєтся!!!
Коментувати
Фантастика , но очень реальна. Много нужно задуматься
Коментувати
Така собі антиутопія. Твір цікавий, правда є над чим задуматись, але останні сторінки підкачали.
Коментувати
Дуже актуальний в наш час. Чимось нагадує роман Оруела
1984, але набагато легше читається. Всім рекомендую.
Коментувати
Прочитала половину, але якось за живе не зачепило(з
Коментувати
Рекомендую прочитати. Короткий твір але точно відображена проблема сьогодення. Оцінка 4+
Коментувати
Так,твір-класний! Але траплядось дуже багато граматичних помилок.
Коментувати
Коментувати
Не знаю як можна порівнювати це з Оруелом. Я не витримала більше половини твору. Книга пафосного сноба, що не дуже розуміється в мистецтві
Коментувати
Дуже гарний твір, життєвий, читається на одному диханні, гарно продуманий сюжет ☺
Коментувати
дуже цікаво, всім рекомендую:-)
Коментувати
Хуй
Коментувати