Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Твір Кириченко Дарини, переможниці конкурсу

"Твір Кириченко Дарини, переможниці конкурсу" - оповідання від опубліковано 17.01.2014

Кириченко Дарина Юріївна, 13 років, Гадячька спеціалізована школа-інтернат ім. Є. П. Кочергіна, Місто Гадяч

В нашому будинку живе маленька дівчинка Мар’янка, вона завжди гарна та усміхнена. Зовсім недавно ми дізналися, що вона не може чути. Мамин голос, чудовий спів птахів, музику все для неї стало невідомим. За допомогою інтернету батьки Мар’янки змогли вирішиту цю проблему. Вони знайшли потрібне лікування, але щоб провести операцію потрібна була потрібно велика сума грошей.Але батьки не здалися і помістили оголошення в інтернеті! Багато людей відгукнулись і допомагали, навідь із-за кордону. Так дівчинка стала здоровою! І я в перше задумалася над новими технологіями які існують в даний час.

Отже комп’ютер та інтернет допомогли вилікувати людину. Комп'ютер, безумовно, здатний подарувати мені масу позитивних емоцій: цікаво проведений час, нові знання, вміння працювати з електронними документами, аудіо і відео файлами, спілкування в соціальних мережах і це далеко не весь список. Але не можна забувати і про деяку відповідальність , яку накладає на тебе користування комп'ютером і особливо інтернетом.

Кожен використовує комп'ютер і мережу по-своєму. Комусь все це потрібно для роботи, хтось робить online-покупки, а хтось без розуму від flash-ігор. Багато хто любить поспілкуватися через Інтернет. Для цієї мети вони реєструються в таких соціальних мережах , як " ВКонтакте'', "Facebook", "Twitter", "Мій світ", "Однокласники". До речі, їх можливості не обмежуються лише спілкуванням. А поштову скриньку має будь-який користувач всесвітньої павутини. Ще люди шукають там потрібну інформацію, програми або просто розважаються. За допомогою пошуковиків легко виявити необхідні посилання, карти, фото, відео, музику, ігри, програми, оголошення, рекламу. Ось найпопулярніші з них: "Яндекс", "Google", "Bing", "YouTube", "Mail.ru" та інші. Особливо відзначити хочу "YouTube". Справжня відео-скарбниця: і кліпи, і концерти, і кіно, і мультфільми, і слайд-шоу і репортажі і телепрограми, і політичні новини – просто супер! А ‘’Яндекс’’ зручний для орієнтації в Інтернеті взагалі. На офіційні сайти різних каналів, особистостей , програм також слід заглянути - там багато цікавого.

А за допомогою спеціальних програм можна створити свій фільм, кліп або слайд-шоу, насолодитись переглядом фільмів, скачати з Інтернету відеоролики та фотографій. А, підключивши колонки, отримати можливість зануритися в світ музики і помріяти про щось приємне. Також можна створити презентацію або надрукувати документ.

Любити щось або когось - справжнє щастя для мене. А що відчуваєш , коли любиш, прислухаючись до звуків музики, не можна висловити словами і написати про це неможливо. Це треба відчути самому, щоб зрозуміти. Любов і життя завжди поруч. Моя мрія рятувати життя, допомагати людям в біді,тому в майбутньому я хочу бути лікарем. А новий планшет допоможе здійснити мою мрію! Бо планшет це й комп’ютер, і електронна книга. Планшет компактний, мобільний, легкий та зручний в користуванні – справжня мрія для школяра та студента.

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!