Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Новини > Що читають зірки - Веста Сенная

Рубрика: Що читають українські зірки? ВЕСТА СЕННАЯ

Сьогодні, 10 грудня до нас завітала співачка Веста Сенная – дівчина, чиє ім’я нерозривно пов’язане з журналом Playboy та гуртом «Віа Гра».

Останнім часом до співачки Вести Сенної надзвичайно багато уваги, адже вона була обрана почесними членами журі представляти нашу країну на конкурсі Зугдіді 2012, а також є однією із бажаючих представити Україну на конкурсі Євробачення.

Веста Сенная (фото)

...Жовта преса усіляко намагається знайти в мені недоліки, відкопати якісь старі огріхи, і прив’язати їх до мого сьогоденного творчого життя...

Аіша: Весто, доброго дня. Ти сьогодні напрочуд гарна, як і завжди. Розкажи, що зараз відбувається у твоєму житті, творчості, які нові пісні ти записала, та й взагалі, які твої творчі здобутки?

Веста Сенная: Доброго дня усім читачам. Я дякую за комплімент. Я завжди намагаюся виглядати ідеально, а особливо зараз, коли увага преси настільки велика. Я є представницею України на Міжнародному конкурсі «Зугдіді 2012» і, звісно ж, саме тому зараз така прискіплива увага до моєї персони. Жовта преса усіляко намагається знайти в мені недоліки, відкопати якісь старі огріхи, і прив’язати їх до мого сьогоденного творчого життя: то фото з Артуром Пірожковим, то зйомки для журналу «Playboy» трирічної давності, а то вже приписують мені романи з політиками.

Аіша: Мені подобається, як ти спілкуєшся українською.

Веста Сенная: Я знаю українську мову дуже досконало, і більше того, я люблю рідну мову. Зараз я проживаю у Москві, але я - українка, і ні від кого не приховую своїх коренів. Я слухаю українську музику. У моїх планах є запис українських пісень. І, навіть, будучи у Москві, я багато читаю українських книг.

Аіша: Весто, які саме українські книжки ти читаєш? Де купуєш?

Веста Сенная: На жаль, ніде не купую. Насправді, через постійні концерти та гастролі немає часу вибирати книги в книжкових крамницях. Зараз все простіше: є планшети, телефони, смартфони.. В аеропорту, в залах очікування, завжди можна зайти в Інтернет та скачати якийсь твір, чи просто читати онлайн на сайті.

Аіша: Що прочитала останнім часом?

Веста Сенная: Аішо, ти знаєш, відкрила для себе нового автора – Вакулишина. Натрапила на його роботу «Голодова катастрофа в м. Києві». Формат книги – це спогади тих, хто пережив, хто бачив. Ця книга багато змінила у моїй голові. Іноді читала абзац і просто закривала книгу, бо розуміла, що просто розплачусь.

Веста Сенная (фото)

...Найбільше зачепила історія «Мій друг Янгол». Я читала двічі. І двічі плакала....

Аіша: Тебе приваблює історична література?

Веста Сенная: Не лише. Читаю багато і, чесно кажучи, дуже швидко. Але це не лише історична література. Це і філософія, і психологія, і звісно ж, жіночі романи – куди ж без них. Не дуже люблю детективи. Але «Арахнофобію» Юрія Сороки прочитала із задоволенням. Хоча це, як на мій погляд, настільки «ідеальний» детектив, ще й з елементами нуару, яких я не люблю. Але, визнаю, написано непогано.

Аіша: Ти є користувачем на нашому сайті Читай ОНЛАЙН.

Веста Сенная: Я зареєструвалась набагато раніше, ніж ви можете собі уявити. Я просто хотіла бути у курсі всіх книжкових новинок в українській літературі, а проживаючі в Москві – зробити це дуже важно. Тому я зареєструвалась на найпопулярнішому онлайн-видаництві, і час від часу переглядаю новинки.

Аіша: Що відкрила для себе на нашому сайті?

Веста Сенная: Перечитала майже все. Сподобався жіночий роман «Статус Королеви», але найбільше зачепила історія «Мій друг Янгол». Я читала двічі. І двічі плакала.

Аіша: Весто, ми щиро тобі вдячні, що ти сьогодні прийшла. Думаю, усі впевнилися, що за «шикарною блондинкою» ховається насправді глибокий інтелект та витончена натура. Ми бажаємо тобі удачі і на Міжнародному конкурсі «Зугдіді», і на відборі Євробачення 2013. Думаю, всі наші читачі та користувачі нашого сайту будуть вболівати за тебе всім серцем.

Веста Сенная: Дякую, що запросили. Слухайте мої пісні. З Любов’ю Ваша Веста Сенная.

Підтримати автора:

Останній коментар

Admin 11.12.2012

Нагадую, що будь хто може надыслати свою новину на сайт, для цього просто надішліть її на fireprogramm [собака] gmail.com


Додати коментар