Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ганна - цариця семи галактик Всесвіту Авр

Ганна (Ганна - цариця семи галактик Всесвіту Аврій)

 

Вступ

 

Інколи здається, що наші правила незмінні. Але це не так. Ми змінюємося - змінюються правила.

Наша віра в правдивість новини залежить від наших переконань і від того, у що ми вірили взагалі, як почули цю “правду”, від того, у що хочемо вірити.

Ми вважаємо друзями наших сусідів, історія з якими залита кров’ю. Бо зараз вони наші друзі. Буцімто. Ми забули ту історію, а коли її вивчаємо, списуємо все на минуле. Але наші “друзі”-сусіди не забули цю історію, бо вони живуть нею. І прагнуть продовжити боротьбу. Для них війна - основна ідея існування, головна мета життя. І роблять це не відкрито, а тоді, коли їх сусід слабкий.

Коли під боком підлий, але сильний сусід, бажаючий володіти усім Всесвітом, а у нього на шляху чесна, але маленька перешкода, він готовий стерти її з лиця Всесвіту, але не відкрито, хитрістю, щоб не обурити інших сусідів, а потім також підло заволодіти й іншими сусідами, коли вони стануть слабкими. А для цього створюється терористична організація, яка заважає жити усім, лякає та порушує спокій цілих галактик.

Організатори цього терору використовують цей вплив, щоб встановлювати диктатуру над своїми громадянами, які вірять, що саме їх уряд і саме їхня держава захистять їх від цього терору.

Ганна народилась в сім’ї правителів галактики Сержа Всесвіту Аврій, який нараховує тисячу двісті галактик. І саме з історії життя Ганни починається ця історія, в якій буде спроба поганцями заполонити весь світ, а цій дівчинці прийдеться боротися з усією штучною ворожою системою.

 

1 Галактика Сержа

 

1.1

 

- Доню, у тебе добре виходить збирати цей прозорий конструктор. Що це? Замок? - Спитала жінка з рудим волоссям. Саме в цей час локон криваво-червоного кольору впав їй на обличчя. Тому жінка його прибрала, загорнувши волосся за вухо.

- Мамо, чому ти мені ніколи не розповідаєш, хто я? - Спитала дівчинка.

- Я тебе не розумію. Ти - наша донька. Майбутня цариця галактики Сержа. Що не так?

- Ти же знаєш, про що я… У жителів цієї планети Жур червоне волосся. Воно відрізняється тільки відтінками. У татка червоне, у тебе червоне. Інший колір тільки у туристів та у мене. Чому у мене чорно-синє волосся? Чому?

- Ми вже обговорювали цю тему. Коли відбудеться твоє статеве дозрівання, десь років в одинадцять, ти про все дізнаєшся.

- Мене називають Темною царицею. Прислуга про щось шепоче, коли вважає, що мене поруч немає. Але я підслуховую і мені неприємно те, що вони про мене говорять.

- Треба їх вигнати, взяти інших.

- Ні! Вони добре в нас працюють. Мамо, я не хочу дізнаватись про себе тоді, коли ви мені зразу знайдете чоловіка. Я хочу розібратися в собі. Я хочу знати, хто я. Мені це в край необхідно. Будь ласка.

- Ні!

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!