Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Інферно

Інші твори цього автора
Код Да ВінчіАвтор -
Опубліковано 30.08.2013
Кількість сторінок 155
Читає 39123 Прочитало 712
Містичний детектив американського письменника Дена Брауна, виданий у 2003 році. Головний герой — професор симвології Гарвардського університету Роберт Ленгдон. Разом з парижанкою Софі Неве йому вдається розкрити вбивство та відгадати загадку, яку століттями оберігало братство «Пріорат Сіону». Роберт знаходить таємні матеріали, які вказують на справжнє походження християнства та життя Ісуса Христа.
Точка обмануАвтор -
Опубліковано 14.07.2014
Кількість сторінок 202
Читає 10132 Прочитало 164

В Арктиці знайдено восьмитонний уламок метеорита із закам’янілими рештками живих організмів, що свідчить про існування позаземного життя. На місце відкриття вирушають чотири незалежні науковці — астрофізик, палеонтолог, океанограф та фахівець з льодовиків. Коли вони опиняються за крок до розгадки, їх починають безжально вбивати…

Цифрова ФортецяАвтор -
Опубліковано 14.07.2014
Кількість сторінок 151
Читає 9554 Прочитало 192
На початку книги описано як в Севільї помирає молодий японець. Він намагається передати свій перстень але ніхто його не розуміє. Потім події переносять читача в США. Молода шифрувальниця Сюзанна Флетчер мріє, що її коханий Девід Бекер освідчиться їй в коханні найближчими вихідними. Але терміновий дзвінок з роботи розбиває всі її мрії. Тим часом професор Девід Бекер прибув до Севільї, щоб розшукати перстень Енсея Танкадо. Цифровою фортецею вважають ніби-то реальний алгоритм, код якого неможливо розшифрувати. Але пізніше Сюзанна виявить, що цифрової фортеці не існує, а виставлена копія так званого "алгоритму" є вірусом. До того ж, її начальник Містер Стретмор виявиться закоханим у Сюзанну, а на шляху до своєї мети — навіть вбивцею.

Останній коментар