Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Іванна та дракон

Пролог

Іванна в вишиванці-сукні з довгими вирізами на ногах майже до талії сиділа верхи на драконі, тримаючи вогняний меч в правій руці, а лівою - обіймаючи шию дракона. За спину Іванни тримався її чорно-коричневий кіт Пухнастик. Довге каштанове розпущене шикарне волосся Іванни гралося з вітром, іноді закриваючи коричневими м’якими хвилями Пухнастика. Вся ця конструкція з трьох тіл була окутана яскравим шаром вогняної енергії, яка не опікала, а лише захищала своїх мандрівників.

Вони намагалися пролетіти крізь енергетичний тунель синього кольору, всередині якого опинилися, але їх тягнуло в хмари. Над собою вони бачили вирву, яка їх затягувала. Але усі зусилля не давали результату, крім того, що вони залишалися на своєму місці, немов зупинилися в просторі над поверхнею землі.

Ця вся жива скульптура застигла в енергетичному струмені магічного поля, яке утворилося над озером в крайній південній частині острова Хортиця.

Треба було вистояти, залишитися на місці, не щезнути, не розчинитися від цієї невідомої сили та отримати магічну здатність, яка дасть змогу переміщуватися у просторі та опинятися там, де хочеться, навіть зразу після отримання цього дару.

Залишилася ще одна перешкода, яку треба побороти, щоб виконати своє завдання.

Іноді деякі події, навіть якщо вони страшні, дають нам змогу проявити себе, показати свій характер, продемонструвати свою стійкість та волю.

Труднощі нас екзаменують. Одних ламаються, інших роблять сильніше.

Сильна людина тримається.

І…

Це залежить від особистості та присутності в житті близької людини, яка у важку хвилину підтримала б, від наявності дитини, яку треба виховати і вона на тебе чекає, від початих незакінчених справ, які можеш закінчити лише ти (наприклад, дописати свої власні романи), та від жаги до життя.

Отже, сильна особистість стає ще сильнішою, мудрішою,  набуваючи досвіду.

Труднощі для того, щоб їх долати.

Саме труднощі – можливість проявити себе, свій характер, силу, міць, стійкість та волю.

І це стосується не лише окремої людини, а й цілого народу, цілої країни.

Повномасштабна війна, яку розпочала рф проти України 24 лютого 2022 року, продемонструвала всьому світу, якою є насправді Україна, показала світовому суспільству силу духу українського народу та його міць, потенціал вільної нації.

Україна – миролюбна нація.

Україна ніколи ні на кого не нападала.

Але завжди була ласим шматком території для східного сусіда.

рф цією війною сама себе ганьбить.

Сьогодні ще триває війна, розпочата 24 лютого 2022 року росією проти України.

Кілька місяців героїчної боротьби України з російською навалою.

Весь цей час українці відбиваються від російських орків.

Всі ці місяці український народ захищається від російських зомбі.

Напротязі довгої шеренги днів ЗСУ знищують рашистів на нашій землі.

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!