Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Клубні засідки

Ніч затамовує подих,мережа іграшкових забавок,грізних джерел чоловічого організму втамовує невблаганне бажання стукати-грюкати,розповсюджувати примхи насолоди,невгамовної втечі від дійсності. Дівча,молоде середнього ґатунку,готується до балу:порцелянове личко,пухляві зблиском вшиті губ лязгають по дзеркалу,посміхаючись обличчю сторонньому від внутрішньої краси.І довгі,склеєні шматками ресниці,ефектні блискавки і неприродна худорба - робе звичайне враження на оточуючу систему продажної краси. Хоче сподобатись,продатись принаймні на ніч,краще авжеж сподобатись хоча б на це життя,і по програмі,вічному ідеальному планові, «охмурить» якогось прекрасного на білому авто чи коні милого з андріаночелентанськими звичками хлопця,вийти заміж в біло-блакитному лімузині,з келихом чарівного шампа і слізьми подруг-завидок,що будуть щебетати слова захоплень, а по за уха кликати сум. А ще поки є час,нафарбувати очі,закрити щелепи почуттів і посміхатись в режимі он-лайн,не тужливо, а дбаючи про образ красуні-гарнюні,бешкетниці,тендітної провінційної дівчини,що вірить в щире кохання,і не має значення гроші,ціна життя і красива сукня від цього клятого Прадо.

А за вікном стукає життя,подруги дзвонять,видзвонкують і останні грошики,тратяться на модний прикид:підібрані фарби,зачіска і мейк-ап -все це сідає в таксі,поки що самостійно,оплачуючи всі примхи українського клубного життя і мчить у дім щастя.А там ніхто не чекає на Попелюшку, слюнаву жінку,що має намір,закид на свою здобич,мисливський талант.

Нетверезі,запаморочені погляди,плавні рухи сексуальних танцівниць, і ти у вихорі пустого безлюддя,охоти на кохання.І як розгледіти цього героя,мандрівника,що саме шукає тебе,оту ідилічну постать,що ти сама про себе вигадала,створила вітринну і повірила як у дитинстві,як у кіно.

А охота триває,треба випити,щось сильнішого за упередження,мабуть тикіллу,а краще дві,затамувати подих і посміхатись у всі 32 тому,зодягненому в Гуччі пацану. І все те відбувається по розмаху,стандартизованому процесові оп’яніння і вже біля тебе чоловік мрії,придуманої самохіть. З рота випливають м’які,нечіткі звуки твого імені,і Ліна звучить якось чарівно не мов зграя птахів пролітає над річкою твого дитинства,твоєї омріяної свободи життя. Алкоголь проникає в клітини омани і стирає усі стадії примітивного знайомства,скаліченого акту спілкування,псевдо вербального інтересу між статевих відносин. По волі відлигає тіло,паморочиться розум:люди стають цікавішими,позитивні іграшки-посмішки,веселі,щасливі ні чим не стурбовані обличчя вгамовують сенс життя. Сильні руки пропонують тобі втіху,путівку до того омріяного замку принцеси з золотими кучерями, щасливого сімейного життя:кімната на 2 особи,італійська білизна і маленький столик брилліантових прикрас,шовкова темно-зелена сукня і засмажені ті ж самі чоловічі сильні руки тримають твоє новеньке,від пластичних втручань тіло не старіюче обличчя ботексних вливань і силіконові цицьки,що підплигують мов маленькі сливи на вересневому деревці. Все це омана,але приємна нестаріюча пісенька крутиться все ж таки у затемненій голівці нескладного дитя.

Ви йдете до машини,лязкіт підборів,рука з коштовним годинником на твоєму тілі 90-60-90 і новенький,чорненький джип Прадо чекає тебе. Хвилина справжнього оргазму,не підкидної насолоди,коли навкруги всі бачать тебе з Ним,безсилі серця подруг гризуть з розпуки свої ногітки,бажаючи краще кулю у рота,ніж все це споглядати. Хочуть, і аж м’язи чешуться відкусити тобі голову, зупинити цього принця Гуччі ,запевнити,що не ту взяв і сісти за переднє оксамитове місце пані вдачі. А мить триває,і розумієш,що таки влучила,хоча б на секс у віайпі ліжку,з діамантовим чоловіком. І все,точнісінько коштує тієї блювотини:якої ти робиш з їжі,зі свого життя,тієї мішанини червоного м’яса та білого хліба,що перетворюється на рожеву кашу слинявих кишок,що випльовується в унітаз,аби не дай Боже не погладшати і ті блоки цигарок,чорної без цукру до гіркоти кави,з пересердя витривалих занять, знесиленого тіла і безсонних ночей,депресій нервового розладу,анорексії,булемії,не чергових місячних,зневіри в Бога і інших занять по серіальному мисливству на олігарха. Все це коштує.

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!