Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мафія і Україна

План мафiї — знищити релiгiю пiд личиною релiгiї. "Нью-Йорк Таймс" повiдомив, що недалеко вiд Вашинґтона, у Форт Фут, штат Мерiленд, буде збудований великий "Храм порозумiння". Своєю формою вiн має нагадувати сонце з шiстьома променями. У кожному з тих променiв примiщувалася би капличка i книгозбiрня однiєї з шести релiгiй: християнства, буддизму, iндуїзму, мусульманства, юдаїзму, синтоїзму. Грошi на будову цього храму збирають усi прихильники свiтової наддержави, iнтернацiоналiзму, лiберали, соцiалiсти, комунiсти, безбожники, спiритуалiсти, окультисти, теософи тощо. Мiж ними Елеонора Рузвельт, жiнка президента США.

В центральнiй частинi того храму має бути "Зала свiтла". В нiй мудрецi навчатимуть людей усiх народностей нової релiгiї — "Культу людяностi" (гуманiстичного культу), виховуючи з них громадян свiту, замiсть громадян якоїсь держави. У цьому храмi мiститиметься свiтовий осередок пропаганди нової вiри людського братерства. Навчання провадитиметься у школах усього свiту. Засновники цiєї вiри взяли за її знамено число ШIСТЬ, а число 666 у жидiвськiй Бiблiї означає сатану. У США є кiлька таємних сект, що обожнюють сатану. Тi сектанти, переважно студенти, пiдпалюють церкви, руйнують хрести на цвинтарях тощо.

У життi є багато такого, чого не може зрозумiти, не може витлумачити людський розум. Нездатнi щось уявити невiгласи можуть, скiльки хочуть, запевняти нас, що вони розумiють все i можуть витлумачити все. Боговi дяка, їхнє "розумiння" та тлумачення — це лише дитяча дерев'яна рушничка, що не зрушить найменшої зiрки в небi. I добре що так, бо людська душа вмерла би вiд їхнього "тлумачення", що нiчогiсiнько не витлумачує. Свiт без чудес, i людина без здiбностi дивуватися, був би свiтом без творчостi, бо людина не мала би творчої уяви. А люди без творчої уяви — це не люди, а бездушнi машини. Релiгiя, поезiя, мистецтво — всi вони зродженi людською уявою, людським гоном до краси, до чудесного, до вищого, до небес.

Понад сто рокiв тому президент США А. Лiнкольн казав: "Я не журюся тим чи Бог з нами. Але я дуже турбуюся тим, чи ми з Богом".

Злочинність, розпуста

Двоногого звiра стримує вiд злочину лише страх кари. Доки людина вiрила в Бога, доти вона сама себе стримувала вiд злочину, бо боялася кари Бога, який всюди присутнiй i все бачить. Безбожник не вiрить, що iснує безсмертна душа. Вiн вiрить, що зi смертю приходить кiнець людського життя. Звiдси безбожник робить логiчний висновок: насолоджуйся життям поки живеш. А що в життi iснує боротьба людей за краще місце під сонцем, то мусиш не цуратися жодних способів i засобiв, щоби перемогти. Отже, всiлякi обмеження власних сил, всiляка мораль шкодить людинi у тiй боротьбi. Тож геть з усякою мораллю. Моральне є все те, що корисне менi.

Так безбожництво породило злочинство i розпусту. В парi з поширенням безбожницького соцiалiзму поширювалося злочинство i розпуста. Соцiалiсти вибріхуються тим, що, мовляв, спричинюють злочини голод та бiда. А це неправда. Комiсiя юристiв у Нью-Йорку дослiдила понад 2.000 судових справ злочинiв 10–20-рiчної молодi. Виявилося, що серед молодих злочинцiв дiтей дуже багатих батькiв було 5 %, багатих батькiв — 25 %, заможних — 45 %, убогих — 25 %. А в Нью-Йорку живе багато сiроми.

Та й писання соцiалiстичних iдеологiв доводять, що соцiалiзм виховує злочинцiв та розпусникiв. Наприклад, соцiалiст професор Г. Барнес учить таке: "Наше суспiльство ранiше ставилося неприхильно до поступових спроб узгодити керiвництво статевими стосунками з теперiшнiми науковими поглядами. Теперiшнi нашi погляди на проблеми статi ховають у собi:

1) Дикунськi забобони щодо статевої соромливостi, понадто жiночої;

2) Старожидiвське жiноче рабство i засаду панування чоловiка в родинi;

3) Застарiлий забобон, особливо у дiвчат, що позашлюбнi стосунки є злочином i грiхом;

4) Застарiлий забобон — пошану до дiвочої незайманостi;

5) Застарiлий погляд на шлюб як на щось святе, як на священну справу, а не просто особисту чи суспiльну;

6) Буржуазну засаду особистої власностi;

7) Кантiвську фiлософiю браку знання у людей.

Взагалi у теперiшнiх поглядах американцiв, навiть високоосвiчених, ледве чи є щось, що вiдповiдає теперiшнiй науцi та естетицi". Отже, вся несоцiалiстична культура — це застарiлi, дикунськi забобони. Молодь завжди перша захоплюється чимось новим. Молодь США, не маючи якоїсь iншої iдеї, яка кликала б її до боротьби, зробила свiй висновок iз соцiалiстичних iдей. Вона пiшла шляхом злочинiв i розпусти. Ми тут згадаємо лише кiлька прикладiв без тлумачення.

Попередня
-= 160 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

Buriakvova 20.08.2014

Комуняку - на геляку!


Додати коментар