Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мафія і Україна

13) Уряд США допомiг комунiстовi Ф. Кастровi скинути владу кубинського патрiота Ф. Батiста, хоч добре знав, що Ф. Кастро комунiст101.

14) Опанований шестиколонниками Верховний Суд США своїми ухвалами допомагає ворогам США i порушує Конституцiю США, а уряди США на чолi з президентами, бачачи це, мовчать. Ба, навiть не хочуть починати слiдства як того вимагають патрiоти.

15) Президенти США добре знають, що в Мiнiстерствi закордонних справ, а в iнших також є сотнi, якщо не тисячi, таємних ворогiв США, московських шпигунiв i, знаючи це, не виганяють їх зi служби. Щогiрше! Виганяють тих урядовцiв, якi викривають комунiстiв в урядi.

16) Президенти Ф. Рузвельт, Г. Трумен, Д. Ейзенхауер, Дж. Кеннедi заважали Сенатським та Парламентським слiдчим Комiсiям викривати комунiстiв, зрадникiв, шпигунiв серед урядовцiв США.

17) Вищезгаданi президенти кiлька разiв порушували Конституцiю США, пiдписуючи мiжнароднi угоди без дозволу Парламенту та Сенату, а Парламент та Сенат США мовчать.

18) США дають ООН на її допомогову дiяльнiсть 40 % усiх грошей, що їх ООН одержує вiд усiх своїх членiв. А ООН видає мiльйони доларiв на допомогу ворогам США. Уряд США мовчить.

19) Уряд США заборонив показувати воякам США антикомунiстичнi фiльми, а офiцерiв, якi провадили антикомунiстичну освiту у вiйську, уряд звiльняв зi служби.

20) Уряд США вимагав вiд несоцiалiстичних урядiв iнших держав запроваджувати соцiалiстичне державне планування всiєї економiки — як передумову одержати вiд США якусь допомогу.

21) Уряд США продає зброю нейтральним державам, а тi перепродають її ворожим США, комунiстичним. Уряд США знає це i мовчить.

22) Уряд США фактично протиставив себе мiжнароднiй заборонi торгувати з комунiстичними державами.

23) Уряд США вишколював у себе офiцерiв комунiстичних держав.

24) Уряд США натискав на некомунiстичнi уряди, щоб вони брали до свого складу мiнiстрiв-комунiстiв, i то в найважливiших Мiнiстерствах, як, наприклад, вiйськове, освiти, внутрiшнiх справ тощо.

25) Уряд США озброїв своїм коштом комунiстичну Югославiю без жодної гарантiї, що ту зброю Югославiя не оберне проти США.

26) Уряд США дозволив ООН втручатися в домашнi справи США, як, наприклад, шкiльництво чи негри.

27) Уряд США погодився, щоб начальником Генерального Штабу вiйськ ООН був завжди уповноважений СРСР.

28) Уряд США не бореться з морально розкладницькою дiяльнiстю кiно, радiо, телебачення, журналiв, часописiв.

29) Уряд США з Верховним Судом щороку бiльше обмежують конституцiйнi права штатiв i збiльшують права федерального уряду.

30) Парламент i Сенат США вiддали свої демократичнi, конституцiйнi права урядовi, тобто президентовi. Наприклад, право карбувати та друкувати грошi, проголошувати вiйну, встановлювати мито тощо.

31) Парламент i Сенат (Конґрес) щораз бiльше стають "руберовою печаткою" президента.

32) Демократичнi вибори i уряд США стають щороку бiльше карикатурою на демократичнiсть.

33) Фактично найвищою владою в США є тепер банкiрська жидiвська i соцiалiстична мафiї.

Цей список можна продовжувати без кiнця-краю.

Майбутнє США

Як бачимо, колишня твердиня особистої й громадської волi та демократичностi США має тепер у своїй серединi зрадникiв свободи та демократiї, якi вже вiдчиняють брами мафiознiй, соцiалiстичнiй деспотiї. Бачимо, що починають здiйснюватися пророцтва московських царiв i пророкiв В. Ленiна, М. Хрущова та iнших, що на мурах тої колишньої твердинi волi та демократiї замайорять кривавi прапори соцiалiзму, що самi янкi власними руками перемалюють свою демократичну бiлу п'ятикутну зiрку на деспотичну червону. I справдi, США вже мають бiльш нiж досить червоної фарби. Також мають бiльш нiж досить i червоних малярiв.

А чи не може статися чудо? Чи не зможуть янкi схаменутися? Та зрадникiв є не бiльше як 1 %, а спiвчувають їм не бiльше як 10 %. Чому ж тi 89 % патрiотiв не можуть посадити за в'язничі грати 11 % руїнників? Вони можуть зробити це звичайним голосуванням, обравши на Президента i до Парламенту непохитних, непiдкупних, вiдважних патрiотiв США.

Президент США А. Лiнкольн казав понад 100 рокiв тому: "Все, що треба, щоби перемогло зло — це байдужiсть до зла чесних людей". Матерiалiстичний свiтогляд янкi i виховав оту байдужiсть до зла. А наука соцiологiя на пiдставi наукового аналiзу iсторичних перемог учить, що завжди перемагає ЯКIСТЬ над кiлькiстю. Суспiльствознавство витлумачує це складом суспiльства. Наприклад, щодо розуму в кожному цивiлiзованому суспiльствi є людей:

Попередня
-= 166 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

Buriakvova 20.08.2014

Комуняку - на геляку!


Додати коментар