Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мій янголе - воїне світла

Мені страшно, але я не боюсь, бо ти врятуєш мене, мій янголе – воїне світла

Tetiana Bila

Пролог

Життя переможе смерть, а світло переможе темряву. (слова Президента України Володимира Олександровича Зеленського)

Всі, хто вирішив захищати нашу країну, ви всі - наші янголи - воїни світла.

Про вас, українські воїни світла, говорив Володимир Зеленський. І я повністю з ним згодна: ви - наші воїни світла, наші янголи, наші захисники.

Ви захищаєте нашу країну, ви захищаєте нас, нашу свободу, наше існування, наше звичне життя, наше житло, наші міста, нашу культуру, нашу історію та нашу самоіндентичність нації. В нас багатонаціональна країна, кожен має своє довге коріння, але всі ми - громадяни однієї країни, саме всі ми, представники різних національностей, об'єднані в одну національність "українець, громадянин України".

Ви, воїни світла, хлопці та дівчата, бажаєте захистити свою країну та свої родини більше, ніж боїтеся вмерти.

Здається, що ви не боїтеся померти...

Ви - кіборги, готові на все заради захисту країни, заради своїх рідних, заради свободи, заради вільного існування нас та вільного нашого життя, заради нашої країни.

Дякую Вам! Спасибі за все!

Завдяки Вам ще існує моя країна.

Завдяки Вам я ще жива.

Завдяки Вам ще живі мої рідні.

Завдяки Вам терор натрапив на перешкоду, яка не пропустила його далі, яка не пускає його в інші країни.

Велике спасибі!

Велике ДЯКУЮ!

І особливе ДЯКУЮ ЗАХИСНИКАМ МАРІУПОЛЯ, які тримають орду, яка планувала йти на Запоріжжя. Я живу в Запоріжжі. Я живу в очікуванні того, що може трапитися... Наші захисники Запоріжжя тримають оборону, розбивають навалу в двадцяти - тридцяти кілометрів від Запоріжжя, не підпускаючи ближче, але нашім запорожцям було б набагато важче, якщо б навали орків стало би більше, якщо б ці рашисти прорвали б вашу міць і пішли би в напрямку Запоріжжя. Ви, захисники Маріуполя, даєте нам час для підготовки захисту, ви дали час для підготовки захисту всієї країни для відсічі зла з вашого напрямку. Вся країна говорить, що ви - герої, що ви - ті триста спартанців, ви... саме ті герої, за яких молиться вся країна.

Вся країна молиться за всіх свої захисників. Але ви, захисники Маріуполя, - особливі герої!

Саме ваша стійкість безпосередньо стосується мене та мою родину, тому що завдяки вам, захисники Маріуполя, ми все ще в Запоріжжі, а наші запорізькі захисники захищають місто за його кордонами. Всі ті майже два місяці. Сьогодні 59-й день війни. Що буде завтра, звісно, ніхто не знає. Але на цю мить Запоріжжя все ще вільне, не дивлячись на те, що більша частина Запорізької області під окупацією.

Спасибі всім захисникам України!

Особливе спасибі захисникам Маріуполя!

І ось я хочу багато що сказати, але я не хочу переказувати саме так, як воно є, без прикрас, без всього зайвого. Я люблю дивитися новини. Я постійно їх дивлюсь в цей дуже складний період повномасштабної війни терористичної організації російська федерація проти УКРАЇНИ.

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!