Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мій янголе - воїне світла

Ви що?

Як можна в таке вірити та так думати? Що ми самі будемо робити постріл першими, щоб ця вся навала мала привід прийти сюди?

Так думають лише розумні дурні.

Тобто такі істоти - ду'рні, але вони вважають себе розумними, бо змогли вивчитися, отримати спеціальність та влаштуватися на роботу.

Як можна жити в своїй країні та не любити свою країну?

Як можна жити в своїй країні та дивитись новини окупанта, який напав на твою країну?

Коли є вибір, що подивитись, чому деякі істоти вибирають саме новини окупанта, який нищить твою країну?

Вчора був шістдесят другий день війни. Свекруха вийшла на вулицю. І там до бабусь підійшов сусід з іншого під'їзду та почав давно відому "пісню":

- Це все ААААМЕЕЕЕРИКА, НАТО чогось тут хоче! Це українська армія сама українські міста обстрілює...

Та й цю однотонну маячню, яку сепари повторюють слово в слово.

Свекруха поцікавилася, звідки в нього ця інформація.

А він відповідає (і це на 62-й день війни терористичної організації рф проти УКРАЇНИ):

- Я дивлюсь російські канали.

Свекруха, звісно, йому висловилася, що він неправий.

Але як це? Досі дивитися канали окупанта, який на тебе напав?

Деякі сепари почали розумно мислити, але не з перших днів війни. Пам'ятаю, як я посварила сусідку за подібні висловлювання, так ці думки в голос були, коли війна відбувалася тиждень або два тижня. Дякувати, через кілька днів ця сусідка прийшла до тями, коли її син з його батьком, які живуть в іншому мікрорайоні, на власні очі побачили крилаті ракети, які летіли в сторону міста Дніпро.

Серед нас ще багато сепарів, але з кожним днем їх стає все менше, коли вони на власні очі бачать терор цієї терористичної країни або чують про ці звірства від тих, кого вони добре знають.

Але це не стосується зомбі, які живуть в рф. Їх не переконати. Краще з ними зовсім не спілкуватися. Треба обірвати усі зв'язки, якщо вони є, з тими зомбі, які живуть в рф і вірять своєму диктатору, які виправдовують усю цю війну (виправдовують!!! дії свого імператора, буцімто він має право це робити з нами) й стверджують, що це ми самі себе вбиваємо та знищуємо свої міста.

Один "розумник" гордо пішов відзначати двадцять третє лютого, а на ранок почалося повномасштабне вторгнення.... Цей індивід на початок війни встиг відійти від оп'яніння?

Мені краще подобається така реакція: одному чоловікові подзвонили в той день, двадцять третєго лютого, по телефону, а він голосно прокричав в телефон:

- Як можна святкувати свято, яке відмічає окупант!

А одна дівчина зразу в полуголос, якби до себе:

- путін вранці кофе п'є,.. що? тепер кофе не пити?

Дурне - та й годі!

Якщо ви чуєте десь: "Це все Амееерика" НАТО щось хоче! Українська армія обстрілює міста! Українська армія дурна. В 2014 був державний переворот. На Майдані одні наркомани та безробітні, їм платять стільки-то...", - то це перед вами сепари чи росіяни. Не слухайте їх. Можете вже не сперечатися. Зробили висновки, що ці люди - дурні, то й не контактуйте з ними. Звісно, можете висловити їм свою думку та дати їм характеристику. Як хочете. Но ви їм нічого не доведете. Їм мозок промивали на протязі двадцяти років. В їх мозку вже ця брехлива основа, на яку накладається кожного разу ще порція брехні, яка збігається з тою брехнею, яка в основі та з тою, яка вже великим багажем лежить в свідомості та в підсвідомості, добавляється нова порція брехні, яка відповідає тим брехливим очікуванням та продовжує оформляти (створювати) ту картинку ілюзії, що тільки росія хороша, а весь світ поганий і хоче знищення росії.

Попередня
-= 13 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!