Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Олена й Аспірин

Інші твори цього автора
БаскетболАвтор -
Опубліковано 30.08.2014
Кількість сторінок 8
Читає 251 Прочитало 8
- Це Сашко, - сказав той, що стояв за лівим плечем Антона. Сашко був двометровим худим хлопцем у полинялій жовтій майці з цифрою “дев’ять” на животі.
Дика енергія. ЛанаАвтор -
Опубліковано 30.08.2014
Кількість сторінок 108
Читає 3027 Прочитало 34
Я працюю пікселем. Номер моєї шафки — 401/512, він же — номер мого робочого місця — в самому центрі екрана. Я — хороший, кваліфікований піксель.
Магам можна всеАвтор -
Опубліковано 30.08.2014
Кількість сторінок 134
Читає 2588 Прочитало 16
Спадковий маг Хорт зі Табор добре знає, що магам можна все. Вони мають право карати і милувати, зраджувати і обдурювати, грати людьми, наче дерев'яними ляльками. Магам можна навіть кохати. Тільки хай вони потім не жаліються...
СпадкоємецьАвтор -
Опубліковано 30.08.2014
Кількість сторінок 144
Читає 3359 Прочитало 12
Блукачі Всі сім’ї щасливі однаково, зате нещастя у кожного своє. Здавалося б, у родині Егерта Солля усі нещастя залишилися позаду: завдяки шраму, що довгий час спотворював вродливе обличчя, він знайшов себе справжнього, здобув любов красуні-дружини, виховав сина та доньку, відсунув примари минулого в забуття. Але одного вечора аматорська вистава мандрівного театру руйнує сімейне благополуччя, вибудуване роками. І за якусь мить рідний син виявляється виплодком смертельного ворога. А юнак, який ще хвилину тому вважав себе нащадком аристократичного роду, сином славного полковника Солля, опиняється на вулиці, затаврований прокляттям, яке заслужив його справжній батько, служитель темного ордену Лаша. Тепер у хлопця є шанс дізнатися, що становило сенс життя його батька та що означала його смерть.
ВаранАвтор -
Опубліковано 30.08.2014
Кількість сторінок 127
Читає 2320 Прочитало 7
Ти можеш літати на птасі або пірнати на осідланому змії, дружити з магами і боротися з чудовиськами — але які б дива не відбувались навкруги, тобі обов'язково захочеться взанати більше. Зазирнути за край звичного. І тоді прийдеться, покинувши дім, бродити із краю у край Імперії, шукати єдину людину — ту, що розпалює вогонь у вогнищі, що знає, куди йдуть люди після смерті...

Ваш коментар буде першим!