Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

Граф підійшов до старої клітки і прибрав зверху невелику дерев’яну брилу. Сама клітка була відчинена, дерев’яні дверцята прогнили і закрити їх, мабуть, не вдалося б нікому. Але зверху на дверях була навішена стара брудна ряднина.

Було темно. Граф однією рукою міцно тримав рушницю, а іншою обережно, щоб не забруднитися, спробував припідняти ряднину. Та це було не так просто. За весь цей час ганчірка присохла до гнилої деревини та іржавою сітки. Тоді граф просто просунув руку, намагаючись нащупати в клітці маленьке білченя. Але нічого не зміг знайти.

Граф відійшов від клітки. Піднявши дерев’яну брилу, яку він зняв з клітки, Олександр щосили штурхонув нею по дерев’яним дверцятам, намагаючись розірвати брудну тканину. Тканина легко розірвалася, а гнилі дверцята, не витримавши удару, впали до ніг графа. Та Олександр не встиг подивитися, що було всередині. Бо в цей момент, коли він штурхонув що є сили клітку, з неї повистрибували якісь незвичні тварини. Вони накинулись на бідолашного графа і почали роздирати його тіло, гризти, царапатись. Це була зграя диких котів. Їх було близько п’ятнадцяти, але бідному юнакові здавалося, що їх тисячі. Всі вони були величезні, брудні і надзвичайно сильні. Вчепившись своїми пазурами в тіло графа, вони до крові роздирали йому шкіру, а гострими зубами намагалися розгризти його горло. Розуміючи, що рушниця не допоможе, граф відкинув її в сторону, та спробував руками відчепити диких кішок від себе. Та вони дуже міцно вчепилися в його тіло. Декількох йому все ж вдалося відірвати від себе. Він викинув їх якнайдалі, та їх це не лякало. Впавши на землю, вони легко піднімалися на лапи і знову вистрибували йому на голову. В якийсь момент Олександр відчув, що в його горло впилися гострі зуби, а за хвилину він вже не відчував болю. Він ще жив, але вже не пручався, розгублено стояв біля клітки, з роздертими до крові руками.



В студії зібралися глядачі. Емма в розкішній сукні стояла посеред зали, не знаючи, куди саме їй треба буде сідати. Біля неї стояли Остап та його батько. Батько натхненно розповідав Еммі про переможців конкурсу, а вона ставила якісь питання. І хоча передача іще не почалася, камери нахабно знімали Емму.

Попередня
-= 460 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар