Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ти ідеальний

Але все найвидатніше робиться без думки до чого воно в змозі привести, і те що життя це тільки мить, це і є прекрасним. Ми так багато прагнемо встигнути за ці миті, полюбити, взлитися, розчаруватися, втекти від реальності.

Даний вміст це ніби як мій погляд на світ, просто красиві слова, не потрібно сприймати їх на віру!

Я нічого не знаю, я не розумніший за вас я просто цікавлюся іншими речами.

Книга написана виключно для тих, хто розуміє що щось пішло не так і в дитинстві нам розповідали не ті історії. Але відповідей тут ви не знайдете, ви отримаєте поштовх якого раніше не відчували.

Я не знаю чого ви шукаєте, я б міг сказати дуже багато про те як потрібно шукати, але я не впевнений що розумію що ти шукаєш. Можу сказати одне що коли я був в пошуку, я міг сказати що знаю що я шукаю, і я шукав повсюду де тільки міг, але нічого не відбулося.

З даною книгою ви змінете поглят на речі які здавалися такими простими. Та зрозумілими я не прошу повірити мені на слово, прочитайте цю комбінацію букв та зробіть вланий погляд на своє життя, внесіть корективи у свій погляд на світ

В даній книзі ви не знайдете цікавих історій, ви знайдете тільки факти та досвід з життя.

Я полілюся з вами певним досвідом, щоб ви не повторяли чужих помилок.

Книга написана виключно для окремих людей, не для групи чи компанії мені все одно на них. Тому що про групу немає сенсу думати.

Вона написана для людей які шукають відповідей в житті. Я підніматиму різні тематики на найрізноманітніші запитання з життя, відповіді які змінять вашу поведінку в суспільстві, відкриють очі на те хто ви насправді та багато іншого.

Перечитуйте це до повного розуміння, якщо хочите бачити правду звідкі бачу її я.

Звільнити важкі спогади

Самий простий спосіб це відчути їх. Індивідуальність в більшості способів, коли я чую цей термін, він просто запутує. Це як змога знайти вихід із вашкої життевої ситуації за допомогою філософії, тому забульте про індивідуальність, в більшій частині це дурниці. Просто відчуйте свої відчутття, такий підхід і буде практикою індивідуальності. Але кому є справа до цього слова? Це всього лиш термін, всі обговорення на тему індивідуальності неяк не помагають. Це не допоможе вирішити проблему відчуй свою проблему відчуй ті спогади які тебе болять, ти пережив розлучення? відчуй це. Можливо частина тебе все ще хоче відносин, можливо ти думаєш що з тобою шост не. Так раз ти пережив розлучення забудь всі ці обговорення вони безсмисленні. Це інтелектуальне лікарство спроба вирішити тілесні відчуття, енергетичні відчуття, біль, тому відчуй повністю насправді відчуй біль! Дай їй вийти з тебе, можна побити грушу, нарубати дров, бігти в нікуда декілька години підряд, можна просто покричати, звільнити це все із себе! Якшо ти не хочеш щоб це пройшло, ти не повинен робити ці речі, але якщо ти готовий і ти хочеш з цим розібратися, відпусти ці відчуття відчуй їх. Можливо щось схоже вже відбувалося з тобою тому продовжуй відчувати це, тому що їх потрібно звільнити. Це як вірування, переконання. все це перетворюється в енергетичні замкнуті круги. Я спостерігав сьогодні як це відбувалося зі мною, так легко повірити в щось і очікувати чогось, і навколо цього появлюється напруженість... Але пізніше я схаменувся, що я роблю? Коли ти запевнив себе в чомусь ти сам створюєш сумніви навколо цього. Потрібно відпускати такі надії та переконання.

Попередня
-= 2 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!