Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Убивця Драконів

- По-перше, - раптом перебила Дору Ельзара, - мені байдуже, що ти там говориш, по-друге, не треба "коротенько розказувати мені все по сценарію", бо я, слава Богу, читати сама вмію, а по-третє, я ніколи не робитиму те, що скажеш ти.

Ще ніхто ніколи не намагався перебивати Дору. Про наслідки можна було лише здогадуватись. Всі, хто були на знімальному майданчику, затамували подих, а Арсен, навіть, увімкнув камеру, сподіваючись записати новий концерт Дори.

- Але ти зобов’язана робити те, що я скажу, - роздратовано крикнула Дора, - бо я режисер!

- Ну звісно, режисер, - спокійно продовжила Ельзара. - У тебе, навіть, освіта спеціальна є. Ти ж три роки в театральний поступала, а на четвертий нарешті вразила їх... Своєю настирливістю.

Всі засміялись. Дора розчаровано подивилася навколо. Хто за такий короткий термін розповів новій

актрисі про те, що вона поступала чотири рази?

- Ну, то мене хтось буде гримувати, - продовжила актриса, - чи всі будуть стояти і дивитися, як ця режисерка не знає, що сказати?

Іванна повела Ельзару у гримерну, а тим часом розпочалися зйомки.

- Дубль 34, - сказала Меланія і зникла за кулісами.

Дракон і принц розпочали свою розмову.

Дора сиділа біля директора і пропускала крізь себе все, що відбувалось на знімальному майданчику.

- Ти був посланий на Землю, - почав Дракон, - щоб знищити її, а ти - її врятував. Та цього тобі було замало. Замість того, щоб зненавидіти кожного, хто зустрінеться на твоєму шляху - ти покохав принцесу і зачав їй дитину.

В цей момент Дракон махнув своєю лапою і в величезних залізних кігтях промайнула блискавка. Принц злякано відскочив від Дракона.

- Але ти забув, ти не людина, ти - Дракон. І запам’ятай, твоя принцеса не народить хлопчика, про якого ти так мрієш. Рівно через 246 днів на світ з’явиться Син Дракона – твій син. Він знищить все, навіть, рідну матір. Лише ти можеш зупинити його... Але на щастя ти не дочекаєшся тієї щасливої миті. Бо просто зараз, на очах у твоєї принцеси, твою голову розрубають на дві рівних частини. І кожну ніч у небі над твоєю землею будуть з’являтися уламки твого безмозкого черепа - як символ покарання за непокору Дракону Великому…

Попередня
-= 16 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 38.

Останній коментар

Ярина 23.06.2018

Чудовий роман!


anonymous13846 14.01.2016

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


anonymous13846 12.05.2015

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


Додати коментар