Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Вампір

Вона лежить в ліжку обличчям до стіни. На мене жодної уваги. Присідаю на краєчок ліжка. Кладу руку на її чоло. Раптом . юна підхоплюється і здивовано дивиться на мене. Бачу, як засвітилася в очах радість.

- Ти повернувся? Ти знову такий, як тоді? - і вона ніжно притулилася до мене.

А мене охопила гордість. Це ж я жертвую собою ради неї! І ця жертвенність робить мене щасливим. Я бачу, як до моєї коханої людини повертається життя, яке їй дарую безкоштовно. Ми довго сидимо мовчки і в мені вирують дивні роздуми.

Час і щастя - різні речі. Час - це вимір, а щастя - стан. Цей стан може бути миттю і може бути вічним у цій миті. І я вирішив скористатися цим станом, цією прекрасною миттю за власнім розсудом. Відтепер мій час буде вимірюватися не календарями, а ємкістю мого власного біополя.

Ми мовчимо. Ми нічого не очікуємо і ні за чим не жалкуємо Ми є, і це головне. Я знаю, що вона п’є мою життєву енергію, хоча про це нічого не відає. Я навіть відчуваю, як вона набирається сил і радію, що в такий спосіб жертвую собою. Я відчуваю себе опреможцем самого себе і переможцем несправедливості, яку вдіяла природа моїй коханій людині.

І ось одного недільного ясного дня до мене прийшла незвичайна думка: - Давай підемо до церкви, - кажу їй зненацька.

Вона здиво вано кліпає очима.

- Ти повернувся і мені більше нічого не потрібно. Але, якщо треба, то ходімо.

Тільки для чого? Я й кажу: - З давніх-давен церкви будувалися в таких місцях, де космічна енергія з’єднується із земною. Віруючі, які відвідують хра ми, переймають цю енергію на себе. І чим глибша віра, тим благодатніша дія цієї енергії. Відступають хвороби, меркне затаєне в душах зло, люди стають добрими і милосердними. Ця енергія називається Божою благодаттю.

- Але ж треба дуже вірити! - вирвалося із її вуст.

- Так, треба вірити! - повторюю твердо.

До церкви ми ішли мовчки. Не знаю, що думала вона, а я очікував чуда.

Коли ми зайшли в храм, я став так, шоб бачити обличчя подруги. Ось вона опускається на коліна. В руках блимає свічка, мерехтливе світло осяю є великі зволожені очі. Вуста шепочуть молитву. І раптом з верхніх віконець церковної бані бризнули сонячні промені. Вони впали золотим снопом на схилену голівку моєї нещасно; людини. День був ясний і нічого незвичайнного не було в цьому явищі.

І все ж я подумав: певно, ось це і є те джерело благодатної космічної сили, яку посилає Творець Всесвіту на грішну Землю.

Мені зробилося на душі легко і радісно.

Після церкви вона мені сказала: - Відтепер, якщо б ти мене і залишив, мені вже не страшно бути одинокою. Тепер я знаю, в чому моє спасіння. . .

Додому ми бігли, взявшись за руки. Ми відчували себе дітьми, які одержали батьківське благословення. А ще ми шкодува ли, що люди не відають про воскресіння, яке сталося сьогодні в храмі.

З того дня моя дружина постійно відвідує церкву. . .

Попередня
-= 3 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 4.

Останній коментар

Julifos 13.04.2024

Can someone help how to answer a new topic ??
What am I doing wrong?
Please help.
Yours faithfully.


Jessicavm 13.04.2024

Fast link indexing providers depict a paradigm change in how we navigate the internet. Unlike traditional internet search engine indexing, which relies on web crawlers to discover and index content material over time, quickly url indexing services utilize progressive methods to expedite the process. These expert services leverage State-of-the-art algorithms and systems to index new content material Practically instantaneously, making certain that buyers have usage of the most up-to-date info at their fingertips.


ThelenTiB 03.04.2024

Коментар буде відображений після підтвердження модератором


Додати коментар