Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Відьмак. Вежа Ластівки

Інші твори цього автора
Відьмак - Останнє бажанняАвтор -
Опубліковано 07.08.2013
Кількість сторінок 94
Читає 27904 Прочитало 996
Вона прийшла над ранок. Увійшла обережно, тихо, безшумно ступаючи, пливучи по кімнаті, немов примара, фантом, а єдиним звуком, що видавав її рух, був шелест накидки, що торкалася голого тіла. Однак саме це невловиме, ледь чутне шелестіння розбудило відьмака, а може, тільки вирвало з напівсну, у якому він розмірено колихався, немов занурений у бездонну драговину, висячий між дном і поверхнею спокійного моря, серед ниток водоростей, що легенько звиваються.
Дорога, з якої нема вороттяАвтор -
Опубліковано 18.09.2013
Кількість сторінок 15
Читає 704 Прочитало 69
Оповідання із циклу романів про Відьмака, автором якого є Анджей Сапковський. Оповідання розповідає про те, як зустрілися друїд Вісенна і найманець Корін, а також про обставини, що це супроводжували.
Зерно правдиАвтор -
Опубліковано 12.12.2013
Кількість сторінок 18
Читає 609 Прочитало 29
У кожній казці є своє зерно правди
Божі воїниАвтор -
Опубліковано 12.12.2013
Кількість сторінок 328
Читає 6214 Прочитало 33
«Божі воїни» — друга книга трилогії про Рейневана, продовження роману «Вежа блазнів».
Спекотного літа 1427 запах крові стояв у Празі. Папська булла перетворилася на вогонь та меч для гуситів, які, назвавши себе божими вошами, стали на криваву стежку війни. Релігійна війна в центрі Європи залишає по собі згарища й купи трупів. І звісно, не обминає Рейневана, сміливого воїна, але безталанного коханця. Майстер потрапляти в халепи та скрутні ситуації, Рейневан все-таки виходить сухим з води — волею провидіння та завдяки допомозі товаришів. Разом із Божими воїнами він веде боротьбу за істинну віру, мститься за кривди та несправедливість. І нарешті знаходить справжнє кохання…
Вежа блазнівАвтор -
Опубліковано 12.12.2013
Кількість сторінок 346
Читає 6471 Прочитало 32
“Вежа блазнів” - це перша книга трилогії, дія якої розгортається за часів гуситських воєн, коли чехи збунтували проти Риму й розпочали боротьбу з усією Європою. На цьому історичному тлі фантаст розповідає свою історію про жорстокий світ, самотню людину, велику любов та багато іншого. Книгу відзначено премією Зайделя - найпочеснішою нагородою польської фантастики.
Lux perpetuaАвтор -
Опубліковано 13.12.2013
Кількість сторінок 208
Читає 3518 Прочитало 14

Рейневан, головний герой книг «Вежа блазнів» і «Божі воїни», далі має клопоти: весь час хтось або чигає на його життя, або робить пропозиції, від яких неможливо відмовитися. Його переслідують прозаїчні агенти розвідки та нечиста сила, яка зовсім не приховує свого диявольського походження. Але ж Рейневан живе в жорстокі і небезпечні часи. У Шльонську і в Чехії, коли через ці землі прокочувалися хрестові походи та гуситські каральні експедиції. Коли не знали слова «милосердя» і з іменем Бога на устах вирізали тисячі невинних. Рейнмар вірить у релігійне оновлення, стає на боці прихильників Гуса, навіть коли ті вчиняють неймовірні злочини. Він, медик і травник, ідеаліст і безкорисливий захисник хворих і стражденних, повинен перевтілитися в роль гуситського шпигуна, диверсанта, вбивці та безжального месника. Розриваючись між обов'язком і покликом серця, він йде ва-банк, аби лише вирвати кохану з рук ворогів.

Кров ельфів Том 1.Автор -
Опубліковано 17.06.2014
Кількість сторінок 110
Читає 12291 Прочитало 506
Роман є третьою частиною "відьмацької" серії, однієї з найвидатніших у фентезі-літературі загалом. У цьому романі Цирі навчається у відьмаків і чаклунки Єнніфер, розвиваючись як особистість та оклигуючи від струсів минулого. Здавалось, все добре, але не все так просто, бо Циріель не просто чергова сирота з магічними здібностями, а принцеса та Джерело великої магічної сили. Дівчина стає ласим шматком для сильних світу, її шукають монархи і маги, і на інформцію про неї полюють. Її майбутнє непевне і загрозливе, як і людей, що її оточують. Водночас на світ накочується загроза нової великої війни, яка має прямий стосунок до долі головних героїв. У "Крові ельфів"ви насолодитесь фірмовим стилем пана Сапковського і зустрінетесь з улюбленими персонажами - Відьмаком Геральтом, Єнніфер, Жовтцем, а також познайомитесь з новими. "Кров ельфів" - переломна книга циклу, бо у ній автор відходить від формату оповідань та стилізації тексту під казки.
Час зневагиАвтор -
Опубліковано 12.07.2014
Кількість сторінок 120
Читає 3992 Прочитало 173
Чаклунка Єнніфер та принцеса Цирілла рушають на острів Танедд на Збори Чаклунів, де Єнніфер також збирається влаштувати Цирі в Школу Чаклунок. Геральт теж прямує туди. Під час Зборів відбувається заколот чарівників - початок нової війни. Геральт, який дивом вижив, опиняється в Брокілоні. Цирі, використовуючи зіпсований портал напівзруйнованої вежі Тор Лара, переноситься в пустелю Корат, де рятується від загибелі завдяки зустрічі з молодим єдинорогом. Вона відчуває себе покинутою, забутою, мусить сама боротися з труднощами, блукаючи чужим краєм, у якому опинилася.
Відьмак. Хрещення вогнемАвтор -
Опубліковано 01.10.2017
Кількість сторінок 138
Читає 15582 Прочитало 515

У пошуках Цірі — зниклої під час битви на острові Танедд названої доньки — Ґеральт вирушає у відчайдушну мандрівку охопленими кривавою війною королівствами. Дивна компанія ділить з ним небезпеки подорожі: вірний друг поет Любисток, вправна лучниця Мільва, врятований відьмаком нільфгардець Кагір і химерний цирульник Еміель Регіс, на якого натрапили на старому кладовищі…

Відьмак. Меч призначенняАвтор -
Опубліковано 01.10.2017
Кількість сторінок 130
Читає 20468 Прочитало 619

Магія Анджея Сапковського — у його вмінні з ліризмом і сарказмом створити уявний світ, кожен з мешканців якого, кожне місце і кожна подія настільки нагадують нам світ реальний, сучасний, що відірватися від книжок неможливо. Саме тому героїчна сага про відьмака посідає четверте місце за накладами у Польщі, нагороджена преміями імені Януша Зайделя, преміями SFinks, а 2010 року Анджей Сапковський отримав почесну нагороду Європейського співтовариства наукової фантастики EuroCon «Ґранд Майстер».


Хоч як намагався біловолосий відьмак Ґеральт менше замислюватися про вибір між більшим і меншим злом, але й він помітив, що світ змінюється. Представники людської раси, із жадоби чи ненависті знищуючи ельфів, ґномів, мавок-дріад, таємничих морських мешканців, і з відьмака намагаються зробити найманого вбивцю. Але тепер Ґеральт знає, що таке кохання, знає, що він здатен на людські почуття і на найбільшу самопожертву... Маленька зеленоока Цірі, призначенням якої є Ґеральт, з'явиться у


Останній коментар

Nazar 4G 30.07.2022

Просто неймовірно)


Admin 16.07.2020

ігри також на висоті дуже атмосферні


OlyaCheryba 15.07.2020

Я прочитала відьмака за місяць! всі 8 частин! Ніби прожила з героєм його життя.
Доречі, писала про це відгук на своєму сайті:
https://books-land.com.ua/publication_id/25


Додати коментар