Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Висновки життя

312. Нам потрібні діти, щоб любити.

313. Нам потрібні діти, щоб щиро любити.

314. Зміни хоча б одну складову у своєму минулому – і ти був би іншою особистістю.

315. Чим довше волосся у жінки, тим більше вона подобається чоловікам.

316. Чим простіша їжа, тим вона краща.

317. Чим простіша їжа, тим вона корисніша.

318. Щоб люди зрозуміли, що помиляються у своєму виборі, треба їм дати те, що вони хочуть, якщо не вдається змінити ситуацію та вплинути на цей вибір; - і лише проживши зі своїм вибором, отримавши всі наслідки цього вибору, люди прозрівають, що вибір був неправильним.

319. Якщо вас хтось висміює - не спілкуйтеся з цією людиною, інакше отримуватимете висміювання знову і знову. Інгоруйте цю людину і не намагайтеся з нею потоваришувати. Кожна ваша спроба потоваришувати буде їжею для нового смішку.

320. Плани планами, але завжди є невідома змінна, яка вносить свої корективи до цих планів.

321. Люди, що роками борються зі своєю фізичною або розумовою недугою (обмеженням), з дня на день тренують свою внутрішню силу, розвивають її, набувають навички боротьби, яка потім проявляється у всіх сферах життя, як у своєму особистому зростанні та досягненні своїх цілей, здійснення бажань, так і в кар'єрному зростанні.

322. Коли на кордоні твоєї країни стоїть сто дев'яностотисячна армія сусіда, в самій країні залишаться тільки сепари, які чекають цього сусіда, патріоти, готові будь-що захищати свою землю, і ті, у кого немає грошей, щоб поїхати і почати нове життя і свій бізнес в інший країні, а те, що тут, це єдине, що у них є. Природний відбір: решта залишили територію.

323. "Лише армія може зупинити агресора".

324. "Хочеш миру, готуйся до війни" (Флавій Вегецій).

325. Сприймайте людей такими, якими вони є, цінуючи в них хороше і будучи їм вдячними за те добро, яке вони роблять для вас.

326. Відволікайся від зайвого, концентруйся над потрібним.

327. Проблеми - найкращий стимул для змін. Коли проблеми в житті, то шукаєш способи виходу з них. Але... непід'ємний великий вантаж проблем може стати спусковим важелем незворотніх дій для припинення страждань.

328. "Українці - не ті, чиї батьки українці, а ті, чиї діти українці" - процитував в Всеукраїнському Марафоні Новин молодий український письменник відомий, на його думку, вислів.

329. Якщо я почала, тоді й закінчу.

330. Розкажіть першими свою версію. Створіть свій ґрунт пояснень, який вам потрібен. Закладіть свою основу опису ситуації Бо, коли інші розкажуть свою версію, з вами не захочуть вже розмовляти, не захочуть вас вислухати, щоб ви пояснили, чому так вийшло. Або, якщо вам дадуть слово, ваші пояснення будуть накладатися на неправильний, непідходящий для вас ґрунт, - і вас не зрозуміють та осудять. Майте сміливість розповісти першими, бо так ви розповісте саме так, як думали ви, - і саме це ляже в основу сприйняття ситуації іншими.

331. Якщо людина невідома, то її минуле помирає разом з нею. Одже, її помилки залишаться при ній.

332. Завжди є те, що ми не можемо врахувати.

333. Тихіше: вас чують.

334. Невдача – можливість змінити своє життя.

335. Зустрічати з високопіднятою головою усі невдачі. Забуватися в інших справах. Відсторонятися від відчаю в іншому занятті та в прагматичному плані.  

336. Коли мрії руйнуються, треба вигадувати інші. Коли одні мрії зруйнувалися, треба придумати нові.

337. Труднощі для того, щоб їх долати.

338. Померти легко - вижити важко. Померти легко - жити важко.

339. Очищення країни кров'ю: несподіванно сепари стають патріотами.

340. Вік у нас в голові.

341. У кожного свій шлях.

342. Якщо важливо дізнатися, як воно, то треба пережити це. Переживши щось, ми а повній мірі дізнаємось, як воно. Проживаючи щось, ми вдосталь в усій повноті пізнаємо всі грані якоїсь ситуації чи події, якогось етапу свого життя чи цілої країни. Погляд зсередини - найкращий із прикладів.

343. Одного розуму недостатньо, щоб бути успішною людиною.

344. Якщо ви вб'єте себе, то вже не зможете нічого змінити.

345. Якщо ви робите щось дуже повільно (наприклад, читаєте), то, роблячи це по мірі своєї можливості зі своєю швидкістю, як у вас це виходить, ви все одно рухаєтеся далі та отримуєте результат (поступово, повільно, але процес відбувається - і результат та ефективність накопичуються).

346. Якщо хтось щось вивчає, не обов'язково, що людина цього не знає, - просто вона хоче це знати ще краще.

347. В реальному житті ми всі, кожен з нас - збірний образ. В реальному житті кожен з нас - це такий собі набір різних якостей особистості зі всіма інтересами, здібностями, прагненнями та своїми мріями. Кожний з нас - своє асорті з власних досягнень, захоплень, вмінь, освіти та самоосвіти, а також бажань.

348. Любіть себе. 

349. Дозволяйте собі робити те, що хочеться. Дозволяйте собі витрачати час, якого не має, на себе, на те, що подобається робити.

350. Пробачайте собі.

351. Потрібно відчувати приємний смак життя та давати відчути цю насолоду життя нашим дітям, щоб нам і ним хотілося жити. Особливо коли війна і багато планів і мрій руйнуються, просто необхідно дати відчути приємний смак життя як собі, так і обов'язково своїм дітям, щоб хотілося жити й долати всі труднощі життя.

352. Ви можете мати власну думку, коли дозволяєте це собі.

353. Коли жінка змінює освіту, роботу, росте, розвивається, саморозвивається та будує свою кар'єру, тоді ж вона і змінює своє середовище, своє оточення та чоловіків навколо себе. Наприклад, Коли жінка прибиральниця, то скоріш за все на неї зверне увагу слюсар або інший такий же робочий. Навряд на неї уважно подивиться директор підприєства, кабінет якого вона прибирає. Коли жінка, працюючи прибиральницею, ще вчиться на когось, наприклад, бухгалтера, то потім, коли вона нарешті закінчує навчання та приходить на нову роботу, то тоді її оточують чоловіки з офісу та інші з професією подібного рангу. Ам коли ця ж жінка нарешті пробивається вище по своїй кар'єрі та досягає керівної посади, тоді вона вже буває присутньою на різних зустрічах, конференціях, зібраннях, різних нарадах, тоді чоловіки подібного рангу, який вже вона досягла, її оточують. Тобто змінюючи себе та постійно зростаючи, ми змінюємо свій навколишній світ, своє оточення та своє середовище, а також чоловіків, серед яких може знайтися той самий єдиний, котрий вам потрібен. Змінюйте себе, ростіть внутрішньо та зовні, тоді інші чоловіки з іншого оточення потягнуться до вас.

354. Треба полюбити те, що не любиш, щоб робити це з любов'ю.

355. Жінці просто необхідно (не повинна, а саме необхідно) працювати або мати свій бізнес (краще те й інше), бо, якщо попадеться якийсь бовдур в чоловіки, тоді щоб жінка змогла прогодувати себе, своїх дітей та ще й цього бовдура.

356. Кожна людина - це загадка. Ми знаємо про інших лише те, що дозволяють нам знати про них самих самі люди та обставини, в яких проявляються особистості, їх характери, поведінки, уподобання. Ми не можемо знати, про що думають інші, навіть якщо вони постійно говорять без зупинку. Ми не знаємо усіх їх думок, усіх страхів, справжніх мрій, а не лише ті, про які вони розповідають. Кожна людина - таємниця зі своїм минулим, зі своїми таємними бажаннями та своїм таємним життям, яке приховане від суспільства. І не важливо, що якась людина постійно на очах у всіх, - вона все одно має свої загадки, таємниці та приховане життя, не хай воно і маленьке, яке якось вміщується у відкритість суспільних взаємодії та взаємозв'язку. Ми бачимо суспільне життя кожного, його роботу, його явне оточення, але ми не знаємо, чим насправді живе людина поза роботою, поза своєї сім'ї (та і яке справжнє життя в сім'ї). Нам лише здається, що ми знаємо інших. Насправді ми знаємо лише себе (в кращому випадку - іноді й себе не розумієш).

357. Нехай мене назвуть нікчемою, але я не розповім про своє таємне життя.

358. Гроші для того, щоб їх витрачати. Гроші для того, щоб насолоджуватись життям та відчувати життя. Звісно, треба з розумом поводитися з грошима, щоб вистачило на все та й щоб створити свій бізнес, який дасть ще більше грошей на приємне відчуття життя. Заробляйте та розвивайте свій бізнес, щоб смакувати життя.

359. Коли обламуються крила, коли зникає натхнення, навчайтеся, самонавчайтеся (якщо не має можливості профінансувати своє навчання), читайте книжки, вчиться по книжкам та по Інтернету, бо за цей час, поки ви навчаєтеся, розвиваєтеся, може з'явитися те бажане натхнення, а крила виростуть знов. І ви знову будете творити, створювати, але вже з новими знаннями.

360. Не треба бути красунями та красенями, щоб бути красивими. Якщо вільно відчуваєш себе у суспільстві та не сковуєшся сором'язливістю, тоді ти випромінюєш свої внутрішні красу, очарування та вроду.

361. Життя прекрасне, але багато в ньому смутку.

362. Становлення особистості триває все життя.

363. Навіть якщо весь світ відвернеться від мене, - головне, щоб я любила та поважала сама себе.

364. Полюби себе - і тебе полюбить весь світ.

365. Почни себе поважати - і тебе почнуть поважати інші.

366. Просто слухати - це вже спілкування. Можна іноді задавати питання, щоб підтримувати діалог.

367. Не так страшно від початку опинитися на дні, ніж, будучи на самій вершині, опуститися на дно.

368. Коли жінка росте та розвивається - росте і її оточення, серед якого вона може вибрати собі чоловіка.

Попередня
-= 12 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!