Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Висновки життя

118. Батьки - це щит, підтримка, опора, допомога, захист.

119. Критикуйте для себе - іншим розповідайте лише найкраще про оточуючих.

120. Оцінюйте людей за їх відношення до вас та за доброту, яку вони вам дарують. Не переказуйте про них недоліки. Залиште критику при собі. Розповідайте про людей, які до вас по-доброму відносяться, лише позитивне, лише про їх хороші риси. Не афішуйте недоліки людей, які відносяться до вас з любов'ю. Поширюйте лише про кращі риси характеру людей, які до тебе відносяться з теплом та добротою. Не засуджуй їх за їх запальність та сказане на гарячу голову. Не ображайтесь на сказане згарячу та за їх висновки.

121. Аналізуйте, оцінюйте, критикуйте внутрішньо. Залишайте ці висновки при собі.

122. Цінуй за вчинки. А не ображайся за критику.

123. Рухайся в кількох напрямках.

124. Розвивайся в кількох напрямках.

125. Завжди мати запасний план.

126. Якщо немає можливості, грошей, часу з головою піти в свій бізнес, розвивайте свій бізнес паралельно. Якщо треба годувати сім'ю, працюйте за зарплатню та розвивайте бізнес паралельно, без шкоди для сім'ї. Коли бізнес почне вас та вашу сім'ю годувати та забезпечувати, тоді йдіть в нього з головою.

127. Вчиться, отримуйте освіту, спеціальність, щоб завжди зуміти себе та сім'ю прогодувати, влаштувавшись на роботу за наймом, та розвивайте свій бізнес паралельно, щоб, коли діло піде, отримати більше, ніж зарплатню, набагато більше.

128. Важко ровивати свій бізнес, коли працюєте по найму, але їсти треба й сплачувати за рахунками. Важко, але краще так, послідовно, паралельно, по троху розвивати свій бізнес, ніж опустити руки та не намагатися будувати свою справу, ніж забути про свої мрії, які здійснить саме вас бізнес завдяки більшого прибутку.

129. Ми бачимо в звичних речах те, що звикли бачити.

130. Ми бачимо в звичном те, що очікуємо побачити.

131. Треба жити, щоб здійснити свої мрії.

132. Моє оточення активизує мій мозок.

133. Робота, сім'я, турботи, навчання, додатковий зарабіток, прогулянки, перевантаження, проблеми активизують мозок.

134. Згладжуйте гострі кути. Ігноруйте агресію.

135. Якщо ти чимось займаєшся, то все одно будеш в цьому розбиратися. Хоча б трохи.

136. Не витрачайте час на порожню балаканину, витрачайте час на свій майбутній бізнес або на самонавчання, або на одумування плана дій та пошук, аналіз можливостей по досягненню своїх цілей, на генерування идей по реализації задуманого.

137. Якщо вас важають дурнем, є,навіть, в цьому, перевага:  Ви вже не боїтеся показати себе дурнем (думка про Вас вже сформована), не боїтесь продемонструвати своє незнання, не боїтесь виставити себя не знаючим, тому Ви можете задавати дурні питання, щоб навчитися та отримати інформацію, щоб розібратися та виконати задумане. Коли Вас важають дурнем, Ви не боїтесь задавати дурні питання, щоб навчитися.

138. Ми змінюємось - змінюються й наші правила.

139. Змінюємось ми: змінюються наші плани, цілі та мрії.

140. Ми змінюємось - змінюється й наша поведінка.

141. Я змінююсь - змінюються мої переваги та смаки.

142. Я проходжу свою еволюцію. Кожен проходить свою еволюцію.

Попередня
-= 4 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!