Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > ЗАЛИШЕНЕЦЬ Чорний Ворон

Інші твори цього автора
Кров кажанаАвтор -
Опубліковано 24.02.2013
Кількість сторінок 102
Читає 7120 Прочитало 254
«Кров кажана» перехоплює подих. Це «страшний» епатажний роман, який спровокує чимало «офіційних» претензій до автора. Похмура містика, відверта еротика, божевільна кримінальна історія… Однак то тільки гіпнотична форма, в яку автор «Ключа» та «Елементала», може, як ніхто досі, зодягає глибокий соціальний зміст. Витончений психологізм, філософічність, іронія, інтелектуальна та мовна ґраційність забезпечують романам Василя Шкляра статус яскравого, самобутнього явища в сучасній літературі.
ЕлементалАвтор -
Опубліковано 10.04.2013
Кількість сторінок 83
Читає 2723 Прочитало 96
Елементал — роман популярного українського письменника Василя Шкляра. З часу написання роман витримав низку перевидань у багатьох українських видавців. Книжка побачила світ в 2001 році у видавництві Кальварія. Також твір видрукували журнал «Сучасність», газети «Молодь України» та «Київські відомості». У 2007 році була видана аудіокнига, а в 2010 році книгу перевидало видавництво Ярославів вал. Роман одержав Гран-прі конкурсу «Коронація слова» — 2001.



В основу сюжету лягли реальні події порятунку Алли Дудаєвої (дружини першого президента Чечн

Останній коментар

максим 05.12.2019

Дуже гарний твір, реалістично до дрібниць описані події, побут, настрій персонажів. Хоч і знаєш на перед чим закінчилася війна з москалями, всеодно до найменшої краплини душі пробирає, пронизує ця оповідь. Сам розумієшь, що безвихідь у цій війні, селяни вже виснажені та зневірені, але у козаків залишається тільки один шлях, і його потрібно пройти по совісті.... Всім рекомендую прочитати, і як вже правильно сказано - обов"язково включити до шкільної програми або програми вищих навчальних закладів.


Олена 22.09.2019

Захоплюючий твір про історію нашого краю, наче події сторічної давнини, минулося ,
але як перекликається з сучасністю і проникає глибоко в душу, велика вдячність
автору за цей чудовий роман.


Ольга 14.02.2018

Це великий твір великого автора. Тримає до останнього слова. Найкраще, що я читала
від українських сучасних письменників. У шкільну програму обов'язково!


Додати коментар