Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Якщо не довіряєш коханому, то не виходь за нього заміж. Навіщо тоді робити перевірку на вірність? Перевірка нареченого на вірність коханій яка закінчилася сумно....
Інколи вчинок який людина здійснює у дитинстві здатний повністю змінити її життя у майбутньому.
Віктор побачив на вокзалі сумну дівчину, що приїхала вступати вчитися до ВНЗ, у якої вкрали паспорт і гроші. Він вирішив допомогти їй, але спілкування з нею так його стомило що він вже був не радий що відгукнувся їй допомагати.
Я написав про життя українців у окупованому російськими військами Херсоні та настроях людей від відчайдушного супротиву окупації до повної депресії та зневіри.
Вчитель історії поставив на іспиті Марині трійку і коли вона попросила його про перездачу предмету він запропонував їй прийти до нього до дому ... І ось що з того вийшло.
Коли я летів з двадцять п'ятого поверху, я зрозумів, який смачний омлет їв на сніданок.
Інколи так буває що день не задався з самого початку і тоді все іде шкереберть.
Погано коли батьки не розуміють своїх дітей намагаючись зробити з них свій "ідеал" та ставлять їм у приклад інших людей.
Я написав розповідь про ракетний обстріл 23 квітня російськими військами житлової забудови Одеси внаслідок чого загинула ціла родина молода жінка, 3-х місячна дитина, її бабуся.
Це оповідання про обстріл рашистами залізничного вокзалу у Краматорську 8 квітня 2022 року на якому чекали черги на евакуацію тисячі мирних жителів Донецької області.