Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Чарівна Країна або Країна Му

Богдана ІльчукЧарівні Корівки або Країна Му202112 мінусДозволяється читання з дорослимиЧастина першаЗнайомство. Незнайомець. Листеї та Чривні.    Вітаю, мої дорогі друзі. Дозвольте познайомити Вас з головними героями нашої історії - Льоллі і Болллі. Вони не зовсім звичайні у нашому розумінні, тому краще було б пояснити дещо, а ніж розповідати далі.

На сьогодні, наука про навколишній світ і технології достатньо добре розвинені і вже майже кожен першокласник знає і вміє більше, а ніж якийсь там професор сто років тому назад. Так ось, той же першокласник, а може навіть і першокласниця знають, що ми не єдині живі істоти у нашому всесвіті, і майже кожен третьокласник знає про паралельні світи, і що, вони часто знаходяться зовсім поруч, можна сказати прямо зараз біля нас, а не десь там за мільйон кілометрів. - Але як же так? Брехня! Цього не може бути - скажуть дорослі - Якби, якийсь там світ був поряд чи якісь інші живі істоти були серед нас, то ми би їх давно знайшли і дослідили, але поки що, такого нічого не існує…

Дорогі друзі, ми не будемо сперечатися з дорослими, а краще поведемось чемно і просто помовчимо з посмішкою на обличчі, адже майже кожен п’ятикласник або ж п’ятикласниця знають, що дорослі вірять тільки тому, що самі бачать і чують, а про все інше кажуть, що це вигадки і балачки. Але кожен шестикласник з легкістю міг би пояснити їм про те, що людське око може бачити приблизно п’ять відсотків, з усього того, що можна побачити, а вухо людини може почути не більше й того.

Я думаю, про відсотки дорослим не потрібно розповідати, вони це повинні і так знати.

Так ось, ми з вами Люди, живемо на нашій планеті Земля, бачимо так мало, а чуємо ще менше і з впевненістю заявляємо, що навкруги немає нікого і нічого крім нас… Яка прикра помилкова думка…

Навкруги нас і зовсім поряд є тисячі світів, як реальних так і вигаданих. Вигаданий світ відрізняється від реального тільки тим, що створила його не природа, а людина у своїй уяві, і якщо цей світ буде добрим, і людина, яка його вигадала поділитися ним з іншими людьми, то він почне існувати спочатку в уяві всіх, а потім зовсім стане реальним, тобто природним. Ось про один з таких світів ми і хочемо вам розповісти.

Цей світ має назву «Чарівна країна», але дорослі, коли дізнаються про нього, то скоріше за все, назвуть його по своєму. Назвуть його «Країна Му», або ж «Світ Му». І не тому, що головними жителями цього світу є Чарівні Корівки, а тому, що вони будуть порівнювати їх зі звичайними коровами, тобто тими безмовними тваринами, яких вони бачили і чули. Але це не важливо, адже дорослі завжди залишаються дорослими і нічого з цим не зробиш…

Краще почнемо нашу розповідь про цей чудовий чарівний світ і про його жителів Чарівних Корівок.

От же, Чарівні Корівки це – корівки, зовні дуже схожі на звичайних земних корівок, тільки набагато менші за розміром. Вони в більшості червоні з жовтими плямами. Вони мають три хвости і два крила.

Просто фантастика! - скажете ви. Але ні, не поспішайте…

Вони, ще уміють розмовляти, думати, працювати, маленькі ходять до школи, дорослі на роботу. Їх життя сповнене пригод і веселощів. Але сама головна їх особливість - це вміння користуватися предметами побуту, та й іншими необхідними для життя речами лише за допомогою думки. Оце вже точно просто фантастика у нашому земному розумінні, але для них це звичайнісінька буденність. І вони, коли би дізналися, що людям необхідно, скажімо, ну для того, щоб поїсти використовувати руки і ще якісь там виделки та ложки, то вони би спершу довго сміялися, а потім дійсно дуже здивувалися. Оце так фантастика! - сказали би вони тоді.

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!