Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Чарівна Країна або Країна Му

- Привіт - сказала маленька дівчинка, що стояла перед клітками і наглядала за цим дійством.

Всі так і завмерли від подиву. Дівчинка ще раз оглянула весь цей живий ланцюг, посміхнулася і протягнула вперед маленьку квіточку ромашку. Шмоллі не поспішав натискати на кнопку, він ввічливо посміхнувся і зубами прийняв подарунок. Дівчинка зраділа і помахавши рукою сказала:

- Пока, Чарівні Корівки.

І вони зникли…

На алеї в київському зоопарку залишились стояти чотири пусті клітки, а перед ними на табличці крейдою зовсім дитячим почерком було написано: «Тут були Чарівні Корівки та їх друзі» Чарівна країна або Країна Му є найкращим місцем в всесвіті і наші герої в цьому ще раз переконалися. Благополучно повернувшись додому вони спершу довго все обговорювали і ділилися враженнями, а потім просто сиділи на березі річки і милувалися найчарівнішим заходом сонця і коли воно ледь-ледь почало торкатися горизонту бичок Шмоллі сказав:

- Все ж таки, дивні ці Люди… Спершу вони тебе бояться, потім ловлять і саджають в клітку чи на прив’язь, а тільки після цього починають любити і дбати про тебе. Ех… Люди, люди. *З довідника Чарівної країни згідно виправлення від 20.03.2021 року:

Люди - найдивніші істоти у всесвіті. Не зважаючи на їх негативні якості, у кожному з них живе краплинка доброти і якщо вони зроблять крок на зустріч один одному і об’єднаються, то створять море добра і життя їх стане заповнене щастям.2

Попередня
-= 32 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!