Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Чарівна Країна або Країна Му

Магазин “Богрікоп” являється в якійсь мірі магазином зворотної дії, тобто, ціни в ньому хоч і повільно, але постійно зменшуються, а решта від покупки завжди більша, ніж необхідно. Розрахунок в магазині ведеться чривнями, тобто, грошима Чарівної країни. Чривні мають чарівну особливість, вони постійно примножуються і ніколи не закінчуються.Частина друга Новий незнайомець. Нормальність. Вовкрос та Бібліотека. Що може бути краще, а ніж поспати довше в понеділок вранці. Льоллі дуже любив це. Чарівні, найкращі сни можна побачити саме в понеділок зранку. Ось і сьогодні, коли вже давно був час прокидатися, Льоллі додивлювався свій сон. Йому снились фантастичні пригоди. Він, як головний герой фільму, рятував весь світ від негараздів і залишилася одна проблема, з якою він ніяк не міг справитися. Велетенський яскравий метеорит падав з неба. Все навкруги сяяло світлом і Льоллі мав зупинити його падіння для порятунку нашої Землі. Його очі ніяк не хотіли звикати до цього світла і він жмурився щосили і майже нічого не міг бачити. Світло було неймовірно яскравим і здавалося, якимось чином впливало на його тіло. Льоллі відчував, як його голова і шия стали ватними і по всьому тілі настала така приємна важкість, що і поворухнутися було майже неможливо. Він приклав неймовірних зусиль, щоб вдіяти щось проти цього велетенського метеорита і на обличчі вже відчувалося тепло від його світла. Ще одна величезна потуга і Льоллі зміг повністю відкрити праве око і виставити вперед праву лапу. Йому здалося, що ось-ось метеорит впаде на нього.

- А-а-а - закричав він…

І все пропало. Наступила темрява і тепло, що гріло його обличчя згасло.

- Вставай, сонько – почув він голос сестри, що стояла біля нього - Чому кричиш?

- Що? - запитав Льоллі, протираючи очі - Що трапилось де метеорит?

- Який, ще метеорит - сказала сестра – Вставай, нам пора до школи.

Вона підійшла до вікна і повністю відкрила штори. Ранкове сонце, яке до цього часу заглядало в щілину, повністю освітило кімнату і знову потепліло.

- Так ось, що це - сам до себе сказав Льоллі - Це просто ранок.

- Вставай - знову сказала сестра і тупнула копитом по підлозі.

- Добре, добре - пробурмотів Льоллі - Вже встаю.

Смачний сніданок повністю пробудив Льоллі від сну. Боллі, причепурившись біля дзеркала вже була готова й чекала на нього.

- Ну, на кінець-то – сказала вона, коли брат підійшов до дверей.

- Ой, не мукай – сказав Льоллі.

- Що? Сонько. Кожен понеділок одне й теж саме - сказала Боллі.

- Та годі до мене чіплятися, ти що не пам’ятаєш про що ми домовлялися? – відповів Льоллі.

- Про що?- перепитала Боллі, і через секунду додала – А точно! Сьогодні ми збиралися скласти план і знайти помічників для подорожі у світ людей.

- Згадала, дівоча твоя голова – пробурмотів Льоллі.

Він завжди вранці був трішки сердитий, скоріш за все, що не встигав додивлятися свої сни і прокидався на самому цікавому місці. Боллі це знала і тому не звертала уваги на його дрібні грубіянства.

Попередня
-= 7 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!