Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Диво. Всупереч долі

Через кілька хвилин вже кипіла робота. Хлопці ставили намети, а дівчата почали займатися продуктами. Запахло димом від мангалу.

— Поки готуються шашлики, пограємо трохи в волейбол? — пропонує Ігор.

— Гаразд. А давайте так... — говорить Злата. — Поділимося на жіночу і чоловічу команди. Заодно подивимося, хто кого.

— Чудова ідея! Ну тримайтеся, дівчата! — хіхікає Антон і потирає долоні в передчутті перемоги.

— Ой, та гаразд тобі... Зараз ми вам покажемо! — впевнено заявляє Вероніка в той час, коли Кіра побігла до машини за м'ячем. — Ну що? Граємо? Наша подача!

Почалася захоплива гра. Хлопці спочатку вигравали, але дівчата швидко зорієнтувалися, використавши жіночу чарівність і хитрість — вони просто почали стріляти очима, щоб відвернути увагу хлопців від гри.

— Ура! Є очко! В нашу користь! — радісно вигукують дівчата, коли хлопці втратили черговий м'яч.

— Хлопці! Не порушуйте правила! Ігор, ми бачили, як ти торкнувся м'яча більше трьох разів. Не зараховується! — робить зауваження Вероніка.

— Ви там за шашликами дивитеся? — вставляє Кіра. — Вони не згорять там?

— Все під контролем! — Ярослав підбіг до мангала. Через пару хвилин він повернувся до друзів, і вони продовжили гру. Злата спритно відбиває м'яч, але тут же падає на землю.

— Ай, — дівчина схопилася за ногу і скривилася від болю.

— Злато! Що таке? — всі відразу кинулися до неї.

— Я, здається, ногу трохи підвернула. Нічого страшного, — Злата намагається піднятися. Злякавшись за дівчину, Ярослав обережно взяв її на руки. Скільки теплоти і ніжності було в його очах! Це неймовірно! В його руках Златі ставало легше. Їй було так добре, як ніколи. Вона відчуває, як б'ється його схвильоване серце. В присутності Ярослава Златі все складніше зберігати спокій. Дівчина прекрасно усвідомлювала, що довго протриматися не зможе. Це як електричний заряд — б'є по очах, по мізках, з почуттям, пропускаючи по тілу незрозуміле тремтіння, змушуючи серце битися в шаленому ритмі..

— Ярославе, постав мене! — тихо вимовляє Злата, здавлюючи ком у горлі. — Будь ласка!

— Златко, як ти? Точно все в порядку? — турбується Ярослав. Друзі, посміхаючись, з розчуленням дивилися на них.

— Так, точно. Це скоро мине. Я можу стати, — запевнила Злата і несподівано посміхнулася. — Дівчата виграли! — вона підводить підсумок гри. Ярослав обережно посадив Злату на простеленій на землі покривало.

— Та це ми просто як справжні джентльмени, вам піддалися - жартома, виправдовується Антон.

— Ой, "джентльмени" ... — Кіра цілує Антона і скуйовджує рукою його волосся. — Просто визнайте свою поразку, коханий!

— Це не чесно! Хіба можна зосередитися на грі, коли ви такі красиві і привабливі, перед нами бігаєте в шортиках і купальниках? Це заборонений прийом! — протестує Ігор. Всі засміялися у відповідь.

— Шашлики вже готові! — заявляє Антон. — Сідайте!

— Як смачно пахне!

— Тримайте, дівчатка! — Антон подає всім по шампуру. — Чи ви тільки свої салатики будете їсти, щоб фігури не зіпсувати? — жартує хлопець.

— Нєа. Сьогодні можна! Тим більше, що ми так набігались! І страшенно голодні! До того ж у нас свій особистий фітнес - тренер є, — Вероніка киває в бік Кіри.

Попередня
-= 19 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!