Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ганна - цариця семи галактик Всесвіту Авр

Натовп зупинився, дивлячись на померлих від меча Майка.

Майк схопив Ганну на руки та побіг з нею до своєї оселі.

Зачинивши двері, Майк підійшов до дзеркала, доторкнувся до нього та наказав Ганні:

- Проходь крізь дзеркало.

- Що???

В цей час хтось кинув щось у вікно. Ганна відвернулася подивитися, що саме, побачила палаюче сміття та зомліла.

На дворі натовп кричав:

- Спалити відьму!

Майк знов скомандував:

- Стрибай у дзеркало!

Ганна подивилась в дзеркало, але не побачила свого відображення, натомість поверхня дзеркала ніби пливла маленькими прозорими хвилями.

Майк схопив Ганну за руку та стрибнув у дзеркало, тягнучи її за собою.

 

5.3

 

Вони опинилися на полу космічного корабля.

- Що то було? магія? - Спитала Ганна.

- Ні. Маленька Чорна діра. То дзеркало - пристрій для створення маленьких Чорних дір. - Відповів Майк.

- Дякую тобі.

- Я не став звертатись до уряду планети по захист, бо вважаю, що вони віддали би нас натовпу, щоб розлючений натовп не пішов проти свого уряду.

- Проти тебе пішли. А ти з уряду галактики. - Зауважила Ганна.

- Проти місцевого уряду. Щоб не пішов натовп проти місцевого уряду. На тій планеті все набагато складніше, ніж я думав. Я сам винен. Я ж все бачив, їхнє страждання, але нічого не змінив. Бо я не знаю, як це змінити. Вони там всі приречені на смерть довгу та жорстоку. І я не можу їм допомогти.

- Ти мені допоміг. Ти мене врятував. Спасибі. - Ганна сказала та поцілувала Майка.

- Ти теж мене врятувала від сміття. Ти врятувала мене від смерті під сміттям. - Майк обняв Ганну.

Вони залишилися так лежати змучені, знесилені, не змозі встати, поки до них не підійшли якісь люди.

- Це моя команда. - Пояснив Майк. - Ганно, ми летимо додому. Мій дім - твій дім. Оформлюй розлучення, хоч зараз на цьому кораблі. Через обман свого чоловіка ти розлучення отримаєш вмить. І виходь за мене. Ти згодна?

- Так, я згодна.

- Я тебе кохаю, Ганно!

- Я тебе кохаю, Майк.

 

Наступного дня Ганна розлучилася з Артуром Чорним, а через хвилину одружилася з Майком.

- Я тебе знайшла. - Прошептала Ганна на вухо Майку після весілля. - Я знайшла свою долю - це ти. Мене кинули в саме сміття, щоб я там знайшла свого чоловіка та свою долю. Я тебе кохаю.

- Я тебе кохаю. Тепер треба подумати, як тобі повернути твою галактику. До речі. Всі сім галактик. Я сьогодні дізнався, коли цікавився твоєю історією, вивчав з самого ранку новини, знайшов інформацію, що твій колишній чоловік вбив усіх імператорів та їх родичів з Об’єднання семи дружніх галактик. – Ганну трохи по шатнуло, вона широко розплющила очі та помотала головою, ніби кажучи «ні». – Так. Вбив всіх імператорів, крім тебе. Вбивав десь під прикриттям, десь відкрито атакуючи їхні космічні кораблі та навіть планети, на яких вони перебували на той час. Він це зробив, коли тебе вважали мертвою. Артур Чорний з тобою одружився, бо ти тоді вже на момент свого першого весілля була спадкоємицею семи престолів з Об’єднання семи дружніх галактик. Нічого за весь час не змінилося, крім того, що в Об’єднанні семи дружніх галактик керують тимчасові уряди. Артур Чорний одружився на тобі, вам залишалося лише коронуватися в кожній з цих семи галактик, - і він став би законним імператором ще й Об’єднання семи дружніх галактик. Ганно! Ти - пряма спадкоємиця семи престолів. Зараз Артур Чорний веде війну з вашим об’єднанням галактик, бо він втратив свій шанс отримати з твоєю допомогою Об’єднання семи дружніх галактик. Ганно! Це твої сім галактик! Об’єднання семи дружніх галактик  - твоє по праву твого народження та твого генетичного матеріалу. Час повертати своє. І я тобі допоможу. Я зберу найміцнішу армію, ти організуєш своїх підданих з Об’єднання семи дружніх галактик  - ми прогонимо разом Мурську Федерацію галактик назавжди. Створимо в Об’єднанні семи дружніх галактик найпотужніший захист та швидку систему сповіщення та реагування при потраплянні чужого космічного корабля в простір об’єднання. Як в моїй галактиці. В галактиці Мара найпотужніша система сповіщення та реагування на чужинця. Така буде й в твоєму об’єднанні. Ми тепер разом. Галактика Мара та Об’єднання семи дружніх галактик тепер єдине ціле завдяки нашому союзу. Галактика Мара – найпотужніша, у нас найкраща армія та найновітніші технології. Після того нападу Мурської Федерації галактик на планету Кузо ми багато чого змінили в воєнній справі. Нажаль, не вдалося нічого покращити на Кузо. Але всі інші напади на інші планети було попереджено. А тепер наш простір повністю закритий: без нашого дозволу ніхто не може пересуватися в просторі галактики Мара.

Попередня
-= 17 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!