Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ганна - цариця семи галактик Всесвіту Авр

Ганна застила в думках.

- Отже ти вже стільки знаєш, скажу тобі останнє… Ми хотіли об’єднатися не тільки співпрацею з нашими сусідами-союзниками. Але і кров’ю. Спільним нащадком. Хтось пророкував, а саме той дивний пророк Шалай, ти про нього чула, що якийсь сильний сусід буде завойовувати наші галактики, а в руках Цариці, народженої від представників семи об’єднаних галактик, буде спільне майбутнє цих галактик. Бо, якщо її не буде, той представниці зразу семи галактик, не буде і народів цих галактик разом з їх правителями, як і самих галактик, бо вони перетворяться на сировинний придаток для окупанта. Хочеш, віриш, хочеш - ні. Але ми шукали донора. Нам і запропонували слідувати тому пророцтву, а для цього свою ДНК дали ще п’ят представників п’яти інших галактик. Це були жінки, доньки правителів цих галактик. Різного віку. Хтось сам дав згоду, а за когось погодились батьки, бо в однорічному віці, в якому була на момент прийняття згоди та узгодження цього рішення донька правителя галактики Зіа Геодозія, таке вирішують батьки. Ганно, тепер ти знаєш. Ти - представниця семи галактик. Я не вірю пророцтву того чоловіка. Ніщо не збулося з того, що він напророкував. Взагалі, нічого. Але маємо такий результат. У тебе - сім матерів. В тобі - ДНК семи галактик та одного тотема нашої сім’ї. Будь що буде. Але, якщо дійсно щось трапиться, то тоді ти - повинна будеш втрутитися. Бо ти, Ганно, - спадкоємиця зразу семи престолів, ти - принцеса семи галактик. Якщо пророцтво здійсниться - ти будеш Царицею семи галактик Всесвіту Аврій. Все. Викликай свого тотема.

Мама та донька закрили очі, уявили собі своїх драконів - і вони з зображення між грудей витекли кольоровими струмочками, які перетворилися на справжніх драконів.

Руда жінка та дівчинка з чорним волоссям сіли на своїх полупрозорих різнокольорових драконів та полетіли у світ невідомого, де спілкуються між собою померлі, душі колись живих мешканців цієї землі.

 

1.2

 

- Прошу першою, Імператрице Маріє! - Промовила Ганна.

- Навіщо так офіціально, доню. Вибач, принцесо Ганна!

- Ти теж. Не треба стільки почестей. Я і забула, мамо, який цей храм великий.

- А який він великий всередині. Більший, набагато більший, ніж здається.

- Як це? Просторий?

- Ні, доню, зараз сама побачиш. Заходь.

Дракони повернулись на свої зображення, які на них чекали. А мати з донькою стояли біля воріт величезного білого храму. А навколо була рожева пустеля і сильний вітер.

- Чому храм білий? На нашій планеті немає ж такого мінералу, щоб будувати білі споруди.

- Його привезли зі святої планети Аль з галактики Необі.

- А можна зі святої планети щось брати?

- Нам дали дозвіл і лише заради цього храму, бо саме на цьому місці центр наших об’єднаних семи галактик. А це має велике значення. Бо геометричний центр провокує потрібну енергію для створення енергетичного центру нашого Об’єднання семи дружніх галактик, до якого входимо ми та наші компаньйони.

- А цей Храм віщунів теж побудований Методом росту?

- Ні, що ти. Цей матеріал, до речі, його назвали хризан, не піддається росту. Це наша земля при потрібній комбінації хімічним сполук дозволяє рости будівлям. Бо земля планети Жур - жива. Не тільки тому, що там безліч бактерій та залишки живих істот, тобто біомаса, жива чи не жива. Сама земля жива. Тому вчені змогли при потрібній формулі (пропорції речовин та мінералів) зробити матеріал, який сам росте, коли його активують, знову таки, речовиною, яка є тільки на планеті Жур. Тому у нас більшість споруд побудована таким чином: робиться маленька, але якісна модель, розміщується в потрібному місці, на цю модель впливають спеціальною речовиною, модель росте до своїх максимальних розмірів, а потім якась сім’я з нашого народу, саме сьомого покоління людства, після переміщення помираючої планети Земля з галактики Молочний шлях, коли трансформери допомогли створи Чорну діру біля самої Землі, всього лише переїжджає до свого нового будинку. І живе, скільки потрібно. А мінерал хризан не дасть того самого ефекту. Та і робити з нього експерименти та різні речовини вкрай небезпечно. Хризан може вибухнути через з’єднання з різними хімічними елементами. Він дозволяє отримувати лише одну сполуку - хризаніт, який вже мільйони років використовують в будівництві мешканці планети Аль з галактики Необі. Ось результат отримання цієї сполуки - це Храм віщунів. Ти ж пам’ятаєш, що Сонце повинне було з’їсти Землю, спалити, розсмажити її своїм полум’ям, а трансформери з сусідньої галактики вирішили зберегти наш вид. Кожне покоління людства після переміщення Землі проходить тисячі, а то мільйони років, перш ніж з’являється новий різновид людства, через що об’являється про появу нового покоління. Давай відкривати ворота. Не торкайся, лише затримай долонь на відстані та попроси їх відкритися. Проходь.

Попередня
-= 3 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!