Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ганна - цариця семи галактик Всесвіту Авр

 

- “Космічна держава тероризує весь світ” - такий заголовок сьогоденних новин. А “пан Козлятін з Мурської Федерації галактик наполегливо бореться з цією терористичною організацією”. Хто ж в таке вірить?

- Його піддані в це вірять, Маріє. Для них і була створена ця організація, щоб тримати усе населення Мурської Федерації галактик в жорстких рукавицях. І дестабілізувати весь Всесвіт. В цій Федерації саме Темна галактика усім керує. А іншим галактикам не пощастило опинитися у них на шляху. Ми теж у них, як перешкода, щоб збільшити свої володіння. Ти ж пам’ятаєш, як вони думали, що знищили свій космічний корабель у нашому просторі. Що парламент Мурської Федерації галактик вже дав згоду Козлятину ввести війська в простір галактики Сержа як відповідь на знищення буцімто нами їхнього космічного корабля, а потім виявилося, що вони збили карський космічний корабель. І полномасштабне вторгнення в нашу галактику призупинилось. А знищення карського космічного корабля набуло вселенського скандалу, в самому знищенні весь світ звинувачує Мурську Федерацію галактик, надаючи докази. А сама Мурська Федерація галактик своїм підданим розказує і показую, що нібито галактика Сержа навмисно знищила цей карський космічний корабель. Це населення Мурської Федерації галактик вірить кожному слову Козлятина. А хто не вірить - лишає свій дім, якщо виходить це зробити через закриті кордони, і переміщується до іншої галактики. В Мурській Федерації галактик тих, хто не згоден з системою, знищують або заарештовують на все життя. Інші або мовчать, боячись за життя своє та своїх близьких, або вірять в свій уряд і, особливо, в свого імператора Козлятина.

- Ще сумно, Сергію. - Промовила Марія.

- Вони і нам спокою не дають. Ця Мурська Федерація галактик з Козлятиним так і чекають, коли ми ослабнемо, щоб захопити і нас.

 

 

 

2.3

 

- Ну що, Артуре, ти виконав моє завдання? Вбив сім’ю правителів галактики Сержа? - Спитав Козлятін.

- Так, пане, Імператриця Марія, Імператор Сергій та їхня донька Ганна мертві. Я зробив так, як ви наказали. - Відповів Артур.

- Прямо на весіллі Ганни? Вони встигли промовити свою клятву чи це відбулося раніше?

- Не встигли. Все відбулося надто швидко. Наші люди переодяглися під прислугу та місцевих та почали стрілянину. Все відбувалося, як ви хотіли, як невдоволення самого народу, державний переворот, бунт та протест місцевого населення, який закінчився наступом ополченців. Все, як планувалося. - Промовив Артур.

- Тепер час наступати. Використаємо ефект несподіванки, поки ці бовдури не зрозуміли, що сталося, а галактика Сержа поки що без імператорів. Не дамо час парламенту (тій частині, яка залишилась після вибухів) спробувати воскресити своїх імператорів. Ти ж добре позбувся всього імператорського біоматеріала та імператорської бази пам’яті?

- Так. Все знищено краще, ніж повністю.

- Добре. Не втрачаємо ні хвилини. Парламентарії, які вижили, можуть встигнути вибрати тимчасово виконуючого обов'язки імператора. Ми їм цього не дамо. Вперед! Вирушаємо. До наступу!

Попередня
-= 8 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!