Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ганна - цариця семи галактик Всесвіту Авр

- Але який краєвид. Я не впаду. Я лише подихаю вільними грудьми вільним повітрям і повернуся до тебе сама.

Марія застигла, пропонуючи свою руку доньці, готова ухватити її в будь-який момент. А Ганна стояла на краю прірви та зачаровано роздивлялась все навкруги.

Хвилин через десять Ганна промовила

- Пішли, мамо, вибирати мені чоловіка. Я зустрінусь з усіма ними. Але ви не встигнете мене з ним одружити. Якесь сильне відчуття, що цього зараз не буде. Вогонь та вода показали мені, що я буду набагато старшою, коли виходитиму заміж.

- Може то другий шлюб?

- Може. Полетіли додому, мамо.

- Полетіли, доню.

2 Темна галактика

 

Двадцять років до сьогодення

 

2.1

 

- Я хочу повернути минулі кордони, коли після Першої Галактичної війни наша галактика керувала дев’ятнадцятьма сусідніми галактиками, які зараз живуть вільним життям. В нашій імперії лише сорок сім галактик, а можна було б повернути минулу міць та зробити нас ще більш величними. Для цього не вистачає, щоб повернути втрачене, цих клятих дев’ятнадцяти галактик. Але я їх поверну. Та прославлю наш мурський світ. Я зроблю краще! Я збільшу в рази наш простір. Півсвіту буде моїм. І про Мурську Федерацію Галактик почує кожен! - Агресивно промовляв чоловік маленького зросту з жовтим волоссям на голові. - Твоє завдання, Артуре, створити терористичну державу, яку буде боятися кожен в нашій державі, яка буде тероризувати весь світ, а ми будемо з цим тероризмом боротися, звісно, офіціально. Щоб це бачили ті дурні, які мене підтримують. Треба організувати на святі Святого Ніка величезні вибухи з великою кількістю жертв. Чим більше, тим краще. Не шкодуй за втрати людські. Головне, щоб твоєї родини, якщо вона в тебе є, не було біля масового скупчення людей. Залякай усіх. Після цього я зможу прийняти жорсткі драконі закони, про які хай хтось щось скаже, - зразу опиниться у в’язниці. Мені потрібний жорсткий теророр, проти якого Мурська Федерація Галактик буде боротися. Ти ж організуй, продумай, зроби вибухи в сусідніх галактиках. Щоб можна було до них направити своїх миротворців, які будуть стріляти по мирним мешканцям, а ми будемо видавати за те, що нібито у цих галактиках ополченці борються з державним устроєм, що там громадянська війна за те, що буцімто там обмежують тих, хто розмовляє мурською, що саме там знищують мурський світ. А ми зразу, коли ці галактики ослабнуть, їх захопимо. Тобі зрозуміло?

- Так, пане Козлятін. - Відповів Артур.

- Нікому ні слова, всі твої розрахунки з виконавцями лише через обшори. У мене сильна команда. Вони за відновлення великої монархії - Мурська Федерація Галактик розширить свої межі. Якщо зі мною щось трапиться, моя команда склонірує мене, клону поверне мої спогади та продовжить мою справу. Бо ця справа велика. – Козлятін трохи подумав. - До речі, терористичну організацію назвемо Космічна держава.

 

Сьогодення

 

2.2

Попередня
-= 7 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!