Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Гіркий солод

– За тебе, – підняв келих Павло.

– Дякую, – відповіла Таня.

Від вина вона розчервонілася, на світлому обличчі з’явився рум’янець. Павло також розслабився і сипав жартами.

– В першу шлюбну ніч чоловік намазав свого «дружка» зеленкою, ну і туди-сюди,  жінка як погляне і одразу із превеликим здивуванням питає: «Чому він в тебе такий зелений?». А чоловік одразу їй по пиці, раз, другий: «А ти де інші бачила?»

– Фу, в тебе всі жарти масні, – з погано прихованою посмішкою сказала Таня. Завжди про вигляд осуджувала його масні жарти, але всередині тішилась і чекала на наступні.

– Я пересяду поближче до тебе, щось тут крісло жорстке, дупу муляє, – сказав Павло.

Коли двоє молодих людей зустрінуться в кімнаті при м’якому світлі, пляшечці вина та смачній вечері, було б дивним, якби вони просто сиділи, пили та розмовляли. Молодий дух вимагає більшого, потребує близькості. Два наелектризовані магніти, дві протилежності зіштовхують їх докупи завдяки нестримній силі злиття. Erge to merge. Павло приблизив свою голову і розглядав Таню. Така гарна, як водна гладь перед бурею. Поставив її бокал на стіл і поцілував, вона не пручалась. Тоді він пристрасно впився в її губи-ягідки, так пишно налиті рум’яним нектаром. Вони забули про все на світі, про пристойність і манери, кожен прагнув проникнути ще глибше. Якби хтось побачив їх збоку, подумав би, що хочуть з’їсти один одного. Її пальці впиналися в нього, гострі нігті ковзали по спині, язики перепліталися в нестримному русі, Павло притиснувся до її грудей і став їх пестити, Таня під тиском м’язистих рук відкинулась на ліжко, голова торкнулась м’ягкої подушки – її хрусткість та свіжість дурманила та розслабляла. Пестити груди через блузку і бюстгалтер було незручно, тому не відриваючись від губ, він вправно розстебав дрібні гудзики зверху вниз. Така ніжна шовковиста шкіра, шия, груди, божественна западина пупка. Цілуючи, він опустився вниз до живота та поцілував і його, тіло вигнулось дугою. Він надалі тримав її за бедра і цілував живіт, потім піднявся вгору і присмоктався до оголених грудей, його язик робив круги навколо сосків. Насолоджуючись приглушеними Таниними охами, Павло обціловува ціле її тіло, починаючи від ніжного клаптика за вухом і закінчуючи пальцями ніг. Він обсмоктував кожен пальчик, цілував стопи. Все доходило до своєї вершини, до кульмінації злиття двох розпечених тіл. Рука ковзнула по стегну і оголила його.

– Зачекай, – стримала вона його наполегливу руку.

Павло мусив зупинитись.

– Щось не так? Я тебе притиснув?

– Ні, просто розумієш, я ще ніколи цього не робила і навіть не знаю, чи хочу робити.

– Тобто ти ще незаймана?

– Просто я з такої консервативної християнської сім’ї, і мене виховували з дитинства в чистоті. На Марійській дружині говорили, що честь потрібно берегти для одного, і коханням займатись тільки після одруження. Я і так забагато тобі дозволяю.

– То ти, виявляється, старомодна, коли весь світ це робить – ти чекаєш. Я думав, що в свої двадцять чотири роки ти вже точно пройшла цей етап.

– Та в мене і самої часто та думка з’являється, що і життя мине, поки знайдеш принца, але так, мабуть, і потрібно.

– То точно, а якщо ти одружишся в тридцять п’ять, то найпалкіші роки пройдуть, гаряча пристрасть мине, потім і нецікаво буде. Для чого ці всі заборони? Подумай сама, от наприклад, батьки ставлять перед  дитиною морозиво і кажуть: «Ми тут вийдемо на дввадцять хвилин, але щоб ти сидів чемно і морозиво не рухав, якщо хоч би раз лизнеш, то будеш покараний. Зрозумів?» Батьки виходять, дитина їсть морозиво, і її карають. Для чого давати морозиво і забороняти його їсти? Те ж саме з пристрастю – тобі її дали, але заборонили користуватись, поклали перед тобою на тарілочку і сказали не чіпати. Аналогічна історія з деревом в райському саду – ось тут я вам посадив яблуню, але їсти з неї не можна. Для чого садити, коли не можна? Може, вже посади, коли дозволено буде їсти? Ціла система заборон, створена лише з однією метою – зробити винним у грісі, викликати почуття вини та меншовартості і як наслідок, покарати.

Попередня
-= 44 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!