Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Іванна та дракон

Іванна розгублено подивилась на оголеного красеня з довгим чорним волоссям, від якого будь-яка жінка зішла би з розуму та не дала би йому спокою, будь-яка жінка переслідувала б, але не вона, бо в неї є чоловік.

Який чоловік? Годину тому вона ще була вдовою, а її чоловін був лише попілом.

А тепер він живий, якщо це не ілюзія, яку їй надав оцей красень, який до цього, будучи драконом, ніс її на собі, щоб вбити найненависнішу людину світу.

Ні, навряд це ілюзія, бо вона вірить в силу та можливості цієї істоти.

Та взагалі навіщо дракону її обманювати?

Він міг і без угоди забрати її до себе та покорити.

Але він хоче кохання.

- Ти хочеш від мене кохання - ти його отримає. І не тому, що ти мене шантажуєш. А в якості подяки за те, що ти врятував мого коханого. Я не буду його уявляти. Я буду дивитися на тебе широко розплющеними очима та бачити тебе, дарувати себе тобі, думаючи про тебе та кожним своїм рухом говорити тобі "спасибі" за те, що ти його воскресив. Краще хай Назар буде живим, але не зімною, а я твоєю, ніж мертвим, але навіки моїм, а я - його до самої своєї смерті. - З цими словами Іванна підійшла до оголеного красеня з чорним довгим волоссям, який вже лежав на камені у вигляді ліжка та з дивуванням чекав на неї.

Дівчина почала цілувати його гарне лице, поглинаючи губами його щоки, одночасно масажуючи його голову, граючись з основою його довгого волося, ніжно хапаючи його великими локонами.

Іванна попестила губами та зубами вуха, а потім опустилася до шиї, ніжно облизуючи її.

А потім груди, великі накачені груди, одночасно м'явши руками плечі, потім її руки в своїх пестощах проходили по всій довжині його рук, а губи в цей час торкалися ольвеол, язик їх облизував, а зуби злегка покусивали соски таких сильних грудей.

Іванна пройшла ще нижче, цілуючи живіт, а потім ще нижче.

Її руки вже прижимали чоловічі долоні, її пальці сплелися з його пальцями, чередуючись з ними. 

Ще нижче...

І дівчина вже пестила пеніс, облизуючи його, беручи ритмічно у рот, а потім ще облизуючи у роті одночасно з ритмічним поглинанням його, а руки в цей час пестили та м'яли машонку.

Руки пішли нижче: вони гладили внутрішні сторони стегон.

Потім Іванна почала облизувати та пестити ноги, дійшовши до пальців.

І кожен палець ніг побував у роті Іванни, вона по черзі ними бавилась, ритмічно беручи їх до рота.

Мар'ян стогнав від задоволення та...

Не витримавши приємних тортур, схопив Іванну, всупереч своїй обіцянки, він перевернув її, поклавши її спиною вниз, та сильно й глубоко увійшов в неї та почав ритмічно та дуже сильно й різко рухатись, від чого Іванна застогнала спочатку від болю занадто глубокого проникнення, а потім вже від насолоди, яка вже заглушала цей біль сильним відчуттям збудження та приємного посилення почуттів, коли пік стрімко наближався, а оргазм росходився по всьому тілу та продовжував наростати ще з більшою силою, ніби він продовжувався та не скінчався, ніби він ніколи не закінчиться.

Іванна вже кричала від насолоди, що вона ніколи не робила. Вона стогнала так голосно та так сильно кричала, бо не могла втримати своїх почуттів та приглушити своє відчуття, сховати своє задоволення, а насолода переповнювала її та не давала вільно дихати, настільки пришвидшелось дихання, а пульс почастішав.

Попередня
-= 32 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!