Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Коли сниться Шева

До точки підійшов Шева. Секунди до кінця. Тепер від нього нічого не залежить. Чи зможе Шева змінити те, що йому завадили, просто не дозволили зробити? Шева розганяється, удар...”

Шева змінив. Тоді Шева змінив. Змінив коли навколо все руйнувалося, коли щось намагалося його зламати, зупинити на шляху до його мрії. Тільки Шева, тільки футбол врятував його від найбільшої поразки в житті. Він не піддався болю, він вистояв, лише завдяки йому. Тій благочинній акції, про яку сам Андрій вже давно забув, а, може, просто не знав, що з м'ячами подарував вихованцям футбольної школи віру.

Він досі так і не зіграв із Шевою, досі не показав українському гляда-чеві красивий атакувальний футбол, але досі він вірить. І коли приходить на цю вулицю, знає, що вночі знову заб'є, а поряд буде Шева.

Колись мільйони стали співучасниками життя Андрія, а він мимоволі співучасником життя мільйонів. Хтось завдяки йому полюбив футбол, хтось повірив у національну збірну, хтось повірив у себе. Сам того не знаючи, він став частиною життя кожного, частиною історії, став легендою. Легендою, яку мільйони пронесуть у своїх серцях, долаючи шлях до своєї мрії.

Через роки ця мрія й виросте у ціле спортивне містечко, та вже зараз одна така вулиця може привести нас до Площі Чемпіонів або ж прямісінько до Проспекту Єврокубку.

12.ХІІ.2009

Попередня
-= 2 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!