Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мар'яна

 

8

 

- Куди ти мене везеш? - Спитала дівчина.

- До себе додому? - Відповів хлопець.

- Навіщо?

- Невже тобі ніколи не уявлялося, що в нас може бути чудовий секс. - Відповів  Святослав.

- Ти про що? - Здивувалася Мар’яна.

- Мені півтора роки тому, до знайомства з тобою, постійно уявлялося, як ми з тобою перебуваємо десь в іншому світі, - і там у нас такий секс, якого у мене ще ніколи не було. У тебе були такі ілюзії, настільки ясні, чіткі, що не відрізнити від реальності, де ми з тобою були разом? - Спитав хлопець.

- Може й так. - Відповіла дівчина. - Навіщо ти тоді мене ображав, якщо ти теж пам’ятаєш це?

- Бо ти не та партія, яку я хотів бачити біля себе. У тебе нічого не має, крім своєї роботи. Ти бідна. А мені потрібні були перспективи.

- Все. Зупини машину, та я вийду. Далі я сама доїду. - Вимагала Мар’яна.

- Не йди від мене. Я тебе кохаю. Я не можу без тебе. Я зрозумів, що мені не потрібні гроші без тебе. Поїхали до мене. Я скучив за нашим сексом. Я хочу ще. Я хочу багато сексу з тобою. Я вірю, що те все не було уявою. Я вірю, що ми з тобою мандрували у часі та в просторі. Я дуже скучив за тобою. Я дуже тебе хочу. Навіть зараз, у цій машині я готовий накинутися на тебе. Я хочу тебе. Чому ми мовчиш? Хочеш, я на тобі одружуся, щоб ти мені повірила?

- Хочу. Спочатку одруження, а потім усе інше. - Погодилася Мар’яна.

 

Епілог

 

Вона дозволила себе чіпати лише після весілля, яке не примусило на себе чекати.

Мар’яна та Святослав одружилися в цьому ж місяці.

Вони просто розписалися, без пишного весілля, щоб вже не чекати вільного часу для реєстрації.

А після весілля одразу ж поїхали додому, бо ніхто вже не міг більше чекати. Вони приїхали додому, тільки що зачинили двері, як почали швиденько зривати з один одного одежу, щоб заволодіти один одним. Він поніс її до спальні, поклав на своє ліжко, розцілував Мар’яну з голови до ніг, а потім… А потім своїм прямим пенісом увійшов у найбажану та найжаданішу піхву. Але на цей раз після найприємніших відчуттів вони не зникали, не втрачали один одного, а продовжували лежати один на одному, задоволені, щасливі та кохані один одним, назавжди закохані один в одного.

Попередня
-= 7 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!