Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мар'яна

З’ясувалося, що Мар’яна була старша за Святослава на два роки, бо всі узнають про вік колеги, коли співробітник відмічає свій день народження, виставляючись на самої роботі.

Якось Мар’яна чула, що говорив Святослав інших колегам, які стали його друзями, що жінка повинна бути молодшою за чоловіка. Бо, на його думку, жінки раніше старіють, та й самі інтереси у різному віці дуже відрізняються.

На спроби приєднатися до загальних розмов, в яких Святослав вів діалог, він постійно принижував Мар’яну, підкреслюючи її вік та незаміжнє становище, отже усі знали, хто одружений у відділі, а хто - ні.

Мар’яні це набридло, це постійне приниження.

Не дивлячись на те, що Мар’яна закохалася в Святослава ще тоді, в своїх уявах, більше року назад, але вона вирішила подавити це кохання, забувши про нього.

Це якось вдавалося.

Життя пішло своєю дивною чередою.

 

6

 

Святослав якось запросив на реєстрацію свого шлюбу. Усіх бажаючих.

Але, коли запрошені прийшли до ЗАГСу, нікого з молодих там не було.

Це показалося дуже дивним. Але нічого не залишалося, як розійтися.

Мар’яни не було на цьому дійстві, але на роботі стали про це пліткувати, тому ця новина, хочете ви цього чи ні, але дійшла до дівчини.

Це її дуже здивувало. Але що поробиш? І взагалі, як могло таке трапитися?

А врешті врешт, Мар’яну ж це не стосується, ось вона і перестала про це розмірковувати.

Спочатку все було якимсь дивним.

Святослав почав пробувати заговорити з Мар’яною. Якось сухо, але все однак це було незвично. Після постійне ігнорування Святославом Мар’яни, він почав проявляти якийсь інтерес до неї. На цей раз дівчина вже не помічала його.

Так пройшло два місяця. Поки дещо не сталося.

 

7

 

- Давай підемо у кіно. - Запропонував Святослав Мар’яні.

- Я подумаю. - Відповіла вона. Але погоджуватися зовсім не збиралась. Ще болвили її емоційні рани після постійного відштовхування Святославом її.

- Може, підемо у вихідні у парк? Там в ці вихідні повинно бути багато атракціонів.

- Я не хочу кататися на атракционах. Нехай це роблять діти. Я занадто стара для таких дітлахів, як ти. - Нагадала Мар’яна про його приниження стосовно її віку.

- Як знаєш. - Святослав пішов.

Але спроби не залишив.

Він почав проводжати Мар’яну після роботи на зупинку. Пропонував її підвезти.

Поки нічого не виходило.

Але в святковий день, коли усіх відпустили додому раніше, а весь міський транспорт був переповнений через це, бо увесь натовп покинув роботу майже в один час, що в жодну маршрутку не зайдеш, Мар’яна погодилася, щоб Святослав її підвіз.

Попередня
-= 6 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!