Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мій янголе - воїне світла

Терорстан заявив, що ніби навчання, під приводом якого він накопичував війська, закінчилися успішно, все опрацьоване, як треба, і що, ніби, війська відводяться.

Насправді війська були відведені вглиб своєї країни лише на кілька десятків кілометрів.

Як там не було, але в травні повномасштабного вторгнення Терорстану в Світлокрай не відбулося, адже всі вдихнули та видихнули спокійно.

А потім літом та восени Терорстан почав знов накопичувати свої війська.

На цей раз країна, яка допомагала своєю розвідкою та оприлюднювала переміщення військ Терорстану сфотографованими зі супутників знімками, знов розпочала тривогу.

Ця країна зветься Сполучені Держави, а той сивий мудрий президент, який намагався зупинити Двоголового, - це саме президент Сполучених Держав, якого звуть Джон Бай.

І ось тоді представники уряду Сполучених Держав, як сам Джон Бай, почали відкрито говорити, що вторгнення відбудеться, коли Терорстан накопить сто дев'яносто тисяч військових, достатніх для повномасштабного вторгнення.

І Терорстан збирав.

Довго збирав для когось, щоб встигнути покинути Світлокрай, продавши усе.

Для когось це відбулося досить швидко, щоб вирішити усі свої справи та накупити запасів на випадок війни.

Світ намагався зупинити агресора, погрожував санкціями, на що Терорстан вихвалявся, що йому ці санкції ні по чому.

Бо Терорстан - найбільша країна цієї планета,... найбагатша країна, бо має стільки природних ресурсів... і в той час найбідніша країна, бо більшість мешканців найбагатшої країни за межею бідності... бо влада та всі, хто якось торкається до цієї влади як всією країною, так і на місцях, краде... Краде у ближнього... у себе ж краде... Бо красти у своєї країни - це теж саме, що красти у себе, у свого майбутнього покоління.

Терорстан - країна орків, країна дикунів, країна більшості тих, які ніколи в житті не бачать того, що в розвинених країнах вважається за норму, за звичайний стиль життя.

Розвідка Сполучених Держав вже давала готові дати, на які було Терорстанов заплановано наступ.

Терорстан готував привід, щоб своїм зомбі пояснити, чому вони пруться сюди.

Спочатку ручний парламент Терорстану, який виконував всі накази свого президента, який на той час вже сидів на своєму президентському троні двадцять років (цей парламент змінив Конституцію, щоб своєму царю обнулити терміни та дати "офіційно" ще "переобратися" на нові терміни президентства) запропонував визнати ті фейкові республіки (відібрані області у Світлокраю) Тердон та Терлуг.

Цей документ поклали на стіл Двоголового.

А потім Двоголовий чекав слушної миті, щоб підписати, а потім мати той самий привід для нападу!!!

Терорстан сам там постріляє, а потім звинуватить Світлокрай, що він буцімто вистрелив на територію, яку Терорстан визнав незалежною!!!

- Ви що! Як він посмів! Ми йому так дамо! - Будуть кричати для своїх зомбі в Терорстані.

І що? Зомбі в це повірять! Все схавають та будуть жадати помсти.

А ще Текрорстан почав заявляти, що Світлокрай готується напасти на Терорстан.

Попередня
-= 11 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!