Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мій янголе - воїне світла

А Пороха за те, що він не зумів за обіцяні два тижні повернути ті дві обласні назад до Світлокраю, дурні "розумники" висміювали, що він не виконав обіцяного.

Порох би виконав обіцянку, на той час світлокраїнська армія змогла би знищити усіх тих бойовиків, які тримали у своїй владі дві області на сходу країни, але якщо б Терорстан не ввів би на територію Світлокраю свою офіційну армію з діючими військовими. Тому й не вийшло. Сили були нерівними.

Як би там не було, конфлікт заморозився на цілих вісім років. А в останній, восьмий рік, Терорстан почав посилено накопичувати війська та техніку вздовж східного та північного кордонів Світлокраю. А на окупований півострів Кримуля перекидати ще більше своїх зомбі та техніки для них. З півночі Терорстан використовував територію країни Білава, яку очолював диктатор Бульба (дуже схожий на картоплю з вусами), якому Двоголовий допоміг втриматися при владі, придушивши своїми військовими мирні протести в самій Білаві.

Ось так.

За цей час, через п'ять років, як відгриз Терорстан територію у Світлокраю, на пост президента Світлокраю обирається Володимир, не дивлячись на те, що Порох для своєї країни отримав Томос, який означав, що в країні тепер своя церква, яка на той момент вже існувала понад тисячу років, покращив армію та прийняв закони для захисту світлокраїнської мови.

Порох представляв велику загрозу для Терорстану тим, що все далі відводив Світлокрай від цієї орди, все далі віддаляв від Терорстану, спрямовував свою країну в сторону розвитку та світлого майбутнього. Тому Терорстан стільки бруду вилив на репутацію Пороха, що на виборах він програв молодому жартівливому Володимиру, у якого за плечима не було ніякого досвіду керування країною.

А тим паче, розумні громадяни знали, що вони вибирають головнокомандуючого країни, а не лише президента, адже в країні війна, нехай гібридна, але війна. Як можна було так жартувати?

Життя підносить сюрпризи, дарує несподіванки - та не лише погані, від яких не хочеться жити. Життя дає змогу проявити себе, показати, яким ти є насправді, довести усіх, хто в тобі сумнівався, хто в тебе не вірив, що вони помилялися...

Життя дало Володимиру показати себе таким, яким він є насправді: сильним внутрішньо, сміливим, патріотичним та справедливим.

Отже...

Почнімо основну історію...

Історію війни.

Історію повномасштабної війни Терорстану проти Світлокраю.

4

Майже через сім років після того, як Терорстан відібрав Кримулю, він почав накопичувати свої війська вздовж кордонів Світлокраю.

Накопичував-накопичував, грозився, що в травні піде на Світлокрай...

Президент однієї сильної великої країни з іншої сторони світу, західної частини планетарної кулі, мудрий сивий чоловік, який працював на міжнародній арені ще в часи, коли існував Союз соціалістичних республік на чолі з Терорстаном, нащадком якого і став цей Терорстан, поговорив з Двоголовим - і буцімто Двоголовий передумав йти повномасштабною війною в Світлокрай. А може просто ще не встиг накопичити тієї достатньої потужності для повномасштабного вторгнення...

Попередня
-= 10 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!