Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мій янголе - воїне світла

І ось в слушний момент, скориставшись слабкістю Світлокрая, Терорстан, як і постійно в інших випадках свого поводження з іншими країнами-сусідами (яких цілеспрямовано до цього робили слабкими) випустив на волю своїх зелених зомбі. Вони оточили весь півострів Кримуля та всі військові бази Світлокраю на ньому, захопивши їх. І тут же провели референдум під дулами автоматів, буцімто всі жителі цього півострова, які навіть не ходили на цей референдум проголосувати, проголосували за приєднання до країни Терорстан.

Двоголовий тоді сказав про цю подію так:

- Кримуля повернувся в рідну гавань.

Але "повернення в рідну гавань" тепер, на думку Двоголового, чекали Світлокрай та багато країн Світла.

Ось цим поверненням й зайнявся Двоголовий, продовжуючи окупацію Світлокрая.

Двоголовий взяв метод, який використовував ще в Другій Світовій війні на той час головний фашист світу на ім'я Гітя.

Двоголовий повністю скопіював дії свого духовного наставника Гіті з використанням неіснуючої проблеми заборони мови. Розігравши цю проблему, ніби Світлокрай забороняв своїм світлокраїнцям розмовляти на мові Терорстану.

Захопивши владу в двох східних областях Світлокраю, Терорстан виставив це так, ніби це самі світлокраїнці-ополченці захотіли відділитися від "фашистської влади" в столиці Кий, що не було правдою.

А насправді це були зомбі з Терорстану

І те, що Яник втік, Терорстан назвав "державним переворотом". Дурні, саме дурні, повірили в усю цю маячню.

Як би там не було, а Терорстан відгриз ті дві східні області, але до себе забрати вже не наважився. Ось так з'явилися ще дві ніким не визнані держави Тердон та Терлуг.

Звісно, Терорстан намагався розкачати ситуацію в інших областях Світлокраю, - але там нічого не вийшло. Наприклад, в одній такій області зомбі, які намагалися захопити Обласну адміністрацію, оточили патріоти та закидали їх борошном та яйцями, - якраз на Пасху вийшов такий собі пасхальний пиріг. Потім цих зомбі, які кілька годин так простояли в оточенні патріотів, забрала поліція.

Повернемося до Тердону та Терлугу.... Терорстан запевнював, що там "ополченці" знаходили на якійсь неіснуючих складах техніку, зброю (а нікчемні дурні й в це вірили, а насправді все це озброєння давав своїм покидькам Терорстан) та намагаються прорватися далі вглиб Світлокраю.

Звісно, влада Світлокраю не дозволяла окупувати ще більше територій - і Світлокрай, як міг, тримав кордони ще завойованих територій.

А потім на виборах в президенти Світлокрая виграв Порох.

Після майже чотирьох місяців очолення крісла президента Олександром, президентом становиться Порох.

Президент Порох спробував за два тижні розбити цю навалу, орки почали відступати, місто за містом, селище за селищем звільнялося від цих зомбі.

Тому, щоб не допустити повного програшу цих псевдоополченців, Терорстан ввів свої війська на територію цих псевдореспублік.

А потім, щоб не допустити більшої конфронтації, світові лідери змусили Світлокрай та очільників тих псевдореспублік зустрітися в третій країні та підписати разом Мурські угоди, які заморозили цей збройний конфлікт та дали Світлокраю час підготуватися до більшої війни, бо Терорстан не покидав мрію захопити всю країну Світлокрай та чекав нагоди для нової спроби.

Попередня
-= 9 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!