Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Музика пропащих богів

В решті решт вогняний коридор повністю щезає та стає видно лише окутану туманом сцену. Люцій плескає у долоні, і невідомо звідки на сцені з’являються кілька людей у промаслених робах. Іще один плеск – у центрі з’являється великий хрест. Робочі підходять до нього та вбивають у поперечки цвяхи. Коли вони закінчують свою справу, на хресті з’являється якась світляна субстанція, вона поступово приймає контури людської фігури. Це привид Слейда, поступово він твердіє. Джим знову являється у плоті. Робочі знову підходять до хреста та плоскогубцями виймають цвяхи з рук та ніг розіп’ятого. Слейд зістрибує з хреста та вклоняється на всі боки, робочі зникають.

Джим Слейд дмухає на кінцівки, і рани затягуються. Впоравшись, він звертається до публіки:

– Дякую, що вшанували увагою, пані та панове! Втім, особливого вибору у вас і не було. Отже, проголошую початок нового шоу! Воно сьогодні не буде таким вже яскравим та кровавим, але досить цікавим, я ваз запевняю. Номер перший нашої програми – воскресіння Джима Слейда – пройшов успішно. Продовжуй, Люцій!

– Системного Кота на сцену! – весело кричить у мікрофон Люцій. З’являється Системний Кіт. Він нестерпно мерзенний, але зовсім не страшний, радше жалюгідний.

– Ну, котисько, пограємо у кішки-мишки? – Люцій приймається наступати на потвору. Залипле хутро у того стає дибом, тварина із шипінням задкує, доки не натрапляє хвостом на величезну мишоловку, що невідомо звідки виникає на шляху. Зойк жаху виривається із горлянки тварюки, і вона починає танути. Це триває близько хвилини, доки Системний Кіт не перетворюється на невеличку калюжу слизу.

– Що ж, поважна аудиторія, не будемо затягувати виставу, – із тріумфуючою посмішкою каже Джиммі, – проголошую початок нової ери. Ваші оплески!

Попередня
-= 103 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!