Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Новорічне чудо

 Новорічне чудо

Цього ранку Алінка прокинулась дуже рано. Швидко одягнувшись, дівчина пішла на кухню. У вітальні Алінка випадково заглянула у вікно і побачила, що нарешті землю обгорнула біла, пухнаста, снігова ковдра. Дівчина згадала, що вперше сніг випадав 31 грудня п’ять років тому.

Алінка рано втратила батьків, вони загинули в автокатастрофі, з тих пір вона живе з тіткою Аллою. Тітка рідко буває вдома, вона майже весь час подорожує. Тож коли тітка має приїхати, то дівчина завжди влаштовує невеличке свято, готує різноманітні страви, прибирає в квартирі. Алінка дуже любить тітку, адже та завжди допомагає, підтримує.

Сьогодні мала завітати тітка. Не дійшовши до кухні, Алінка повернулася до своєї кімнати. Посидівши декілька хвилин на ліжку, вирішивши що робити, дівчина пішла в ванну. Сьогодні її чекав важкий день. Адже потрібно підготувати квартиру до приїзду тітки, підготуватись до зустрічі нового року, а ще по крамницях за продуктами і подарунками, та й в квартирі лад навести. Алінка лише вчора дізналась, що тітка буде не сама, а з сином своєї подруги, доведеться попрацювати,

Найперше за що взялася дівчина – це прибирання квартири, а саме своєї кімнати. Ця кімната була для Алінки дуже важливою, у ній панувало відчуття незвичайного смаку дизайнера. Важко було повірити, щ ця кімната, а точніше її дизайн були створені руками Алінки. Майже весь рік, маючи у своєму розпорядженні квартиру, дівчина запрошувала друзів, але ніколи не влаштовувала ніяких великих шумних вечірок. З сусідами Алінка ладила, тож не збиралася псувати ці відносини. Коли вона запрошувала друзів, а найчастіше подруг, то вони влаштовували такі собі вечірки в піжамах. Але була в Алінки одна незвичайна особливість – вона нікого не впускала до своєї кімнати, адже та була для неї найважливішою, там знаходились всі таємниці дівчинки.

Тож прибираючи у своїй кімнаті Алінка знайшла фотокартку, яку було зроблено цього літа. На ній Алінка з Максом, своїм тодішнім хлопцем. Подумавши що робити з фото, дівчина вирішила віднести її на кухню і там залишити до вечора, а потім вирішити що з нею зробити. Через годину в квартирі було прибрано. Тепер по магазинах. Склавши список покупок, Алінка одягнулась і, взявши свій мобільний, пішла по магазинах. Дівчині пощастило, що будинок в якому вона жила був на головній вулиці міста, а всі крамниці розташувались навкруги її домівки. Вийшовши з під’їзду, Алінка попрямувала в супермаркет за продуктами. Купивши все необхідне, вона швидко віднесла покупки додому і попрямувала за подарунками. Подарунки – це справа серйозна і цікава, і Алінка це знала. Дівчина задумалась, що ж купити тітці і чи купувати подарунок гостеві. Тож вирішивши розпитати тітку про гостя, а потім купити йому подарунок. Алінка негайно зателефонувала тітці і в результаті короткої розмови дізналась, що йому 18 і він незабаром, можливо, переїде в їхнє містечко. Не забула вона поцікавитись і про його смаки. Тож назбиравши достатньо інформації, Алінка зайшла в найкращий магазин міста під назвою « Снігова королева».

Вибір був незрівнянний, а часу – обмаль. Недовго думаючи дівчина купила для гостя велику чорну мишу, а для тітки - маленьку, біленьку, пухнасту іграшкову мишку і невеликий вазон. Алінка знала, що тітка Алла дуже любить різноманітні рослини: квіти, вазони, дерева, а також м’які іграшки білого і рожевого кольорів. Для подруг Алінка вибрала подарунки давно. Закінчивши з покупками , дівчина повернулась додому, запаковані пакунки з подарунками вона поклала у вітальні, піл ялинку, а продукти – на кухні.

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 29.

Останній коментар

anonymous5078 10.11.2014

ваааав


anonymous5078 27.10.2014

ваааав


anonymous5078 16.10.2014

ваааав


Додати коментар