Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Новорічне чудо

На вечір Алінка приготувала багато смачних страв. В 21:00 мали з’явитися гості, тому дівчина до цього часу накрила на стіл. Закінчивши приготування, Алінка переодягнулась. Потім зателефонувала своїй подрузі Лесі. Лише після кількох хвилин розмови Алінка поглянула на годинник, в неї залишилось ще 5 хвилин і тому вона вирішила закрити свою кімнату і перейти до вітальні. Раптом у двері задзвонили. Нарешті приїхали гості. Алінка відразу пропустила їх у вітальню. Разом з тіткою Аллою приїхав хлопець, блондин, висого зросту з яскраво-блакитними очима. Тітка відразу познайомила Алінку з Максом, так звали незнайомця. Ім’я трохи ошелешило дівчину, вона ще добре пам’ятала літо, проведене з колишнім хлопцем Максом і його болючу зраду. Але цей хлопець Алінці відразу сподобався: високий, білявий, з блакитними очима і приємним голосом.

У вітальні тітка всіляко розпитувала дівчину про її справи, а Алінка розпитувала тітку про її справи за кордоном. А коли дівчина поцікавилась у тітки Алли чи на надовго та, то тітка відповіла:

- Я завтра повертаюсь до Європи, але Макс залишиться з тобою. В коледжі, де він навчається канікули, але можливо він залишиться тут. Його батьки, так як і я часто подорожують, а він живе один. Ось ми з його матір’ю і подумали, що може вас поселити разом. Я надіюсь ти не проти? – Алінка навіть не знала, що відповісти ,тому тітка продовжила. – Ну добре, мовчанка – знак згоди.

Тітка хотіла ще щось додати, але у неї задзвонив телефон, а Алінці прийшло нове повідомлення від … Макса, її колишнього. Побачене так шокувало дівчину, що вона навіть забула його прочитати. Тим часом тітка розмовляла по телефону.

- Що сталося?

- Та нічого. А чому ти питаєш? – але Алінка сама все зрозуміла, адже коли прийшло повідомлення, то у дівчини був справжній шок. Очевидно це відобразилось на її обличчі, а Макс помітив. І тут Алінка згадала, що ще не відкрила повідомлення. Зміст був такий: “ Привіт. Вибач, що давно не писав, не телефонував ( а це не зовсім правда, адже не відповідала на дзвінки і смс ти, і навіть змінила номер, але, як бачиш, це не проблема). Нам потрібно поговорити, тож чекай мене сьогодні біля 23:00.” Алінка не знала що робити, а що скаже тітка коли прийде Макс, дівчина навіть думати відмовлялась.

-Я маю вас розчарувати. Мені потрібно негайно повертатись, тож Новий рік ви будете святкувати самі. Тільки не накойте ніяких дурниць.

Алінка зрозуміла, що частина її проблеми з Максом вирішена, але насправді дівчина не хотіла його бачити, та знала, що відмовляти марно.. але залишався гість. Що подумає Макс коли прийде? “ Хоча, - розмірковувала дівчина, - можливо ця обставина змінить все на краще. Врешті-решт я ж з ним ще навіть не розмовляла. Тож ще не все втрачено.”

Тітка швидко зібралась і поїхала, залишивши Алінку з Максимом . і дівчина вирішила поговорити з гостем.

- ну що будемо робити? До речі, до мене близько 11 години завітає один знайомий, ти не проти, якщо я тебе тоді ненадовго залишу?

- Ну звичайно, ні. Але що будемо робити до того часу?

- Я не знаю зараз лише 10-та. Час іще є. може підемо прогуляємось? Адже ти вперше в нашому містечку у думаю тобі буде цікаво з ним ознайомитись.

- Та ще й у новорічну ніч і з такою дівчиною, мені буде дуже приємно.

Попередня
-= 2 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 29.

Останній коментар

anonymous5078 10.11.2014

ваааав


anonymous5078 27.10.2014

ваааав


anonymous5078 16.10.2014

ваааав


Додати коментар