Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Новорічне чудо

Ніч видалася на диво місячною, мороз приємно лоскотав обличчя, легенькі сніжинки через раз падали на лице і тієї ж секунди танули, залишаючи по собі маленьку краплинку. Безліч зірок освітлювали їх шлях, створюючи якийсь магічний ефект. Алінка і Макс сіли на лаву в парку, дівчина роздивлялась нічне небо, а хлопець – дівчину.

- Ой, дивись, зірки мигають. Я ніколи цього не помічала. Як красиво!

- Так , небо сьогодні чудове! Та ще й в таку особливу, навіть, чарівну ніч!

Дівчина навіть не помітила як Макс її обійняв. На мить Алінка глянула на Макса і їхні погляди зустрілися. Навколо зникло все ,залишились тільки вони двоє у цілому всесвіті. Макс притягнув Алінку до себе. Їхні губи зустрілись у палкому поцілунку. У поцілунку, який ні з чим не можна було зрівняти. Про себе Алінка подумала, що такого вона ще ніколи не відчувала. Це було щось нове, незвичайне, навіть, трішки магічне.

- Ти не замерзла?

- Та ні. А ти що хочеш повернутися?

Я думав, що ти поспішаєш на зустріч з кимсь. Не розкажеш з ким?

- Це дуже заплутана історія, але якщо хочеш, то я розповім тобі дещо про своє життя. Коли мені було 6 років мої батьки загинули в автокатастрофі. З рідних у мене була тільки тітка, яка переїхала і виховувала мене. Та коли мені виповнилось 10 років тітка знову повернулась до своєї роботи за кордоном, тому я стала дуже рідко її бачити. З того часу розпочалось моє самостійне життя. Я звикла піклуватись про себе сама. У мене багато друзів, які часто приходили до мне в гості. Два роки тому на одній вечірці я познайомилась з Максом. Високий, симпатичний брюнет з карими виразними очима - того вечора він зацікавив мене не лише своєю зовнішністю, а й як цікавий співрозмовник. – Алінка цілком поринула в спогади. – цілий вечір я розважалась разом зі своїми друзями, але коли збиралася йти додому, то Макс взявся мене проводжати. Ми йшли, тримаючись за руки, під місячним сяйвом і розмовляли. Таких прогулянок було ще багато, адже через три місяці ми почали зустрічатися. Влітку тітка забрала мене до себе, ми відпочивали на Ібіці. Там було чудово, я знайшла собі багато нових друзів, нового хлопця. Але в той же час я не розсталась з Максом. Повернувшись додому, ми з ним чудово проводили час, нам було добре разом. Але в новорічну ніч стався один неприємний інцидент. До мене мала приїхати тітка, ми мали зустрічати Новий рік разом. Та Максу це не дуже сподобалося, він розраховував зустріти Новий рік зі мною і з нашими друзями у одному клубі. Через це ми ледь не посварились. Але коли об 11 годині я дізналась, що тітка не приїде, то вирішила зробити Максу сюрприз і з’явитися у клубі не очікувано. Сюрприз вдався, він не очікував що я з’явлюсь і тому вирішив погуляти. Коли я зайшла до клубу, то він якраз цілувався з іншою дівчиною. – Аліна замовкла, згадуючи той гіркий момент. Макс мовчки спостерігав, а потім запитав:

- Що ти зробила? Ти його пробачила?

- Я підійшла і з усмішкою на губах познайомилась з тією дівчиною, я представилась як дівчина Макса , потім запитала чи вона часом не його сестра або колишня дівчина. Почувши що ні, я побажала їм приємного вечора.

-А чому ти запитала про сестру?

- Одного разу я вже бачила як він гуляв з якоюсь дівчиною, то він назвав її своєю сестрою.

Попередня
-= 3 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 29.

Останній коментар

anonymous5078 10.11.2014

ваааав


anonymous5078 27.10.2014

ваааав


anonymous5078 16.10.2014

ваааав


Додати коментар