Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Пошуки дому

Хемми передбачають, що через тисячу років вся ця планета буде оббудована високими хмарочосами. Земля вся буде обжита. Але будинками майбутнього, нешкідливими, економічними та екологічно чистими.

І на скільки бачать в майбутнє хемми, вони показують, що з нашою Другою Землею (з цією планетою) все буде добре.

І більше ніякого метеорита. Навіть якщо і буде така небезпека, земляни створять тимчасовий магнітний щит, який зруйнує все, що потрапить в нього, роздрібнить на пил всю можливу загрозу.

Епілог

Ми шукали дім. Свій власний дім, де можна спокійно розслабитися, відчути себе захищеними та прийнятими. Ми пройшли багато доріг. Вибирали планети. Оглядалися. Примірялися. Намагалися почати нове життя. Прагнули максимально пристосуватися.

А новий дім виявився нашим давно покинутим домом. Кращого, ніж наш старий затишний дім – не знайти. Краще за нашу планету, ми переконалися, ми не знайшли.

Нам повезло, страшно повезло, що ми якимсь дивом знайшли тунель в інше вимірювання. І там пробували щастя. І знайшли те, що шукали.

Віриш – рухаєшся у напрямі віри. Не віриш – тоді навіть і не намагаєшся. Відповідно, нічого не отримуєш в здійсненні мрії.

Мрієш, віриш в її реалізацію, тоді робиш кроки. Хай крихкі, може такими будуть тільки перші. Але потім з'являється можливість зробити крок більше. І ти виходиш на нові горизонти. І бачиш там нові можливості для здійснення цієї мрії. Не віриш – не пробуватимеш. І не побачиш заховану можливість, на яку міг би натрапити.

Треба мріяти. Треба вірити. Але треба і діяти. Треба розкидати свої мережі для лову можливостей в різні боки. І де-небудь – та прокльовуватиметься. Ми самі створимо ці шанси або після наших дій вони прийдуть через інших людей – ми не знаємо, звідки чекати. Але треба діяти. З вірою в серці. Намагатися різними шляхами. А десь – та і вийти.

Ризик – це складне і нестійке твоє положення. Нестабільно. Але не спробувавши, не дізнаєшся. Іноді ризик шкодить. Буває дуже. Але іноді ця шкода здається такою спочатку. А потім виявляється, що вона випрямила всі хвилясті дороги, перетворивши їх на одну пряму, що сполучає тебе з твоїм здійсненням мрії.

Отже. Ми знайшли дім, який шукали. І це опинилася наша улюблена планета. Наша рідна, мила. Тільки ще не змучена нами самими. Зовсім юна і відкрита. Земля, що не знає нашого грубого відношення.

Дай Бог, ніколи їй цього не дізнатися і ніколи не відчути нашого свинства і беззаконня!

Танцюй, кружляйся, планета, в зоряному танці навколо свого світла.

Живи і процвітай! І будь улюблена всіма твоїми мешканцями!

Та й збережена, як найголовніший скарб цього всесвіту!

Мрійте та прагніть до своїх мрій. Йдіть за своєю мрією.

Завжди знаходьте шлях до свого дому.

Кінець.

Попередня
-= 63 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!