Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Пошуки дому

Пил від зіткнення затьмарив атмосферу. Повітря стало сірим. Але у нас був план по прискореному очищенню. Ми створили спеціальні пилососи, які затримують і великі, і дрібні частинки. Пилососи автоматичні і працюють миттєво, здатні самі підніматися на будь-яку висоту та рухатися по заданій траєкторії, моделюючи можливі зіткнення з небесними мешканцями. А знайдене сміття автоматично при переповнюванні контейнера заривають в землю, не даючи йому знову піднятися в повітря.

Катастрофа спровокувала могутні землетруси. Із-за одного такого материки зробили величезний стрибок, помінявшись один з одним місцями. І знову могутні цунамі, як наслідок.

Але наші роботи старанно працювали – і результат був на обличчя.

Атмосфера очистилася швидко. Відповідно не було довгої холодної зими, оскільки через місяць сонячне світло вже могло спокійно проникати на поверхню Землі.

Всі були задоволені, що вбереглися. І що так швидко змогли погрітися під теплими та ясними променями.

Коли вода зійшла, ми вийшли зі свого притулку.

На щастя, у нас помінялася тільки довгота. Добре, що не широта. Тому, клімат залишився той же.

Ми почали заново будувати своє місто.

Нового лиха хемми поки не передбачали. І взагалі вони пообіцяли, що в найближчі тисячі років все повинно бути добре.

- До речі, я читав, що піраміди відповідали сузір'ю Оріона в якомусь періоді, як би показуючи час повторення однієї і тієї ж катастрофи. Давайте і ми побудуємо свої піраміди. На цій планеті Земля наші піраміди будуть найпершими, – запропонував Аркадій. -  І технології у нас є. Можемо створити рівні куби, при складанні яких не пройде жодне лезо.

- Згодні.

- Я не проти цього.

- Треба попросити допомоги у хеммов. У них теж дуже розвинені та цікаві технології. Та й ідеї які-небудь дадуть, як найкращим чином це зробити.

- ОК.

Розділ 37

Пройшло двадцять років з тієї миті, як впали метеорити на нашу другу Землю.

Нове місто миттєво було побудоване. І швидко розрослося.

Піраміди чекають свого завершення. Залишилося трохи. Було споруджено три піраміди, а розташовані вони були по подібності розташування зірок в сузір'ї Оріона на даний момент часу. Сузір'я трішки відрізнялося від того, в нашому Всесвіті, де ми народилися. Але трохи.

Ми обзавелися дітьми. У нас з Вадимом народилися два хлопчики і одна дівчинка. Дівчинка старша. Молодша (четверта дитина) була ось-ось на підході.

Аркадій з Тамарою стали батьками ще більшої сім'ї.

Наші корінні жителі планети Земля і прибульці (хемми) якимсь дивом створили декілька сімей. Отже з'явилася ще одна раса, щось середнє між людиною та хеммом. А від них – вже пішли інші градації: більше людського, небагато генетичного матеріалу від хеммов або навпаки.

Але всім добре. І спокійно. Затишок панує у всьому.

Тепер ось наша дочка та старший вже вибрали собі пару. І захотіли одружитися в один день.

Всі приготування виконані. Залишилося чекати настання цього знаменного дня. Син вибрав дівчину з корінних жителів цієї планети. Дочка придивилася старшому синові Аркадія і Тамари. Всі щасливі. Та всі чекають прекрасного майбутнього. Звичайно, ми до нього прагнемо. І робимо все, що в наших силах.

Попередня
-= 62 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!