Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Пост Дрімера

Хотілось побути тут якомога довше, але там були його побратими, які без нього нікуди не підуть. А лишній раз підставляти їх під небезпеку йому не дуже хотілося.

Ще раз глибоко вдихнувши свіжого повітря, він нагнувся підібрати невеличкий листок, який лежав на землі. Так би мовити, на пам'ять про дивину, в яку йому пощастило потрапити.

Як тільки він вже майже дотронувся до листка, різко пролунав гучний скрип, за яким послідував удар металу об метал. Повернувши голову, “Дрімер” почав панікувати — дверей, через які він сюди потрапив, уже не було. Навколо тільки ліс зі своїми таємничими мешканцями, від яких хто зна чого було чекати.

Голосно виругавшись, розвідник упав на коліна та взявся обома руками за голову.

- Збулась мрія ідіота... - прошепотів він собі під ніс. Тремтячими руками він поліз до внутрішньої кишені, що знаходилась під бронежилетом. Поспіхом він дістав звідти свій телефон. Це був потертий смартфон не останньої моделі. Ще до війни, “Дрімер” полюбляв новинки техніки. Як тільки на ринку з'являлося щось, що привертало його увагу, він намагався це придбати. Звісно його вибір завжди схилявся до функціоналу та практичності техніки. І це якраз був високотехнологічний пристрій, який мав багато корисних функцій.

Ледь не впустивши смартфон на землю, “Дрімер” почав його вмикати. Після того як були введені всі паролі блокування, він запустив додаток “Компас”. Ця програма дозволяла визначити широту і довготу, а також положення сторін світу. Програма отримував дані з двох джерел — супутника та вбудованого компасу.

Широта і довгота у програмі не відображалися, але це було нормально, оскільки тут не було підключення до мережі. Повертаючи пристрій в зі сторони в сторону, лице бійця все більше почало бліднішати — не зважаючи на те, як він тільки не повертав смартфон, показники компасу не змінювались, а значення яке було на екрані — 285 градусів.

Можливо це було збережене значення, яке зафіксувала програма, перед тим як він вимикав останнього разу пристрій. Це говорило про декілька речей — або не було сигналу від супутника, або були електромагнітні перешкоди.

Розчарувавшись у побаченому, “Дрімер” вимкнув пристрій та поклав його назад до внутрішньої кишені.

Оглянувшись навколо, він почав обдумувати свої наступні дії.

Попередня
-= 5 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!