Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

Карла без натхнення подивилась на екран.

- Пане мер, - промовила журналістка. – Як зараз просуваються справи з замком?

- Справи просуваються дуже швидко і в правильному руслі, - радісно промовив мер. – Я не помилився, довіривши цю роботу команді графині. Що тут скажеш? Молодь… Вони ідейні, вони працьовиті, натхненні. Надзвичайно велику роботу проводить і археологічна група, яка досліджує замок. Я радий, що в нашому місті молоді не байдужа доля археологічних пам’яток.

- А в мене питання, - продовжила журналіст. – У пресу проскочила інформація, що мерія зацікавилась ще однією пам’яткою – військовий шпиталь. Розкажіть, будь ласка, яка ситуація з тією будівлею.

- Та будівля має дуже страшну історію. Як і все наше місто, і вся наша країна, цей госпіталь пережив багато злиденних страждань. Студенти археологічного університету дослідили ту будівлю і виявили там наслідки комуністичних злодіянь. Як результат, знайдено тисячі трупів невинних людей. Піднявши історичні факти, археологи з‘ясували, що минула влада без усілякого слідства закрила госпіталь на карантин.

- А в чому проблема, чому госпіталь закрили на карантин?

- В повітрі було знайдено таку інфекцію, як трупна паличка, яка спричиняє важкі хвороби, а також смерть.

- Так, це жахливо, - промовила журналістка. – Скажіть, а які дії мерії будуть стосовно даної будівлі?

- Ми вже прийняли рішення! Ми не будемо ховати цю проблему та ігнорувати її так, як це робила минула влада. Я не можу дозволити собі ставити під загрозу життя археологів, а також людей, які проживають на тій території. Тому рішенням мерії нашого міста будівлю буде зрівняно з землею у найкоротші строки.

- Ви вважаєте, це буде справедливо по відношенню до міста та його історичної спадщини? – жваво запитала журналістка.

- Не мені судити, чи справедливе рішення, чи ні, - промовив Фадєєв. – Зараз, найголовніше - це здоров‘я нації, і повірте, ця проблема стоїть вище історичної спадщини. Ми не можемо наражати людей на небезпеку, тому що потім, знову ж таки, ми за це відповідатимемо і нестимемо покарання.

Попередня
-= 232 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар