Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

- Боже, які ви добрі, - засміялась Емма. – Він її зраджує з кожною дівчиною, яка сідає до нього в таксі. Як ви не розумієте, це не просто черговий хлопець, це Ганнин майбутній чоловік. Він її зраджуватиме все життя.

- Емма, сонце моє, - не стримавшись, крикнула Ліна. - Та всі чоловіки зраджують. Хіба власний досвід не довів тобі це? Всі. Вона кине свого таксиста, знайде іншого. І отримає те саме – тисячі зізнань, обіцянок і присяг, а в результаті – нічого. Розумієш? Так, як і усі жінки. Ми виходимо заміж, бо сподіваємося на щастя. А чоловік одружується, щоб отримати собі безкоштовну служницю, яка пратиме, готуватиме їсти і виховуватиме його дітей, поки він буде робити кар’єру.

- Здається, у тебе сьогодні був шанс відкрити очі Ганні на все це, - промовила Емма.

- А навіщо? - прошепотіла Ліна. – Навіщо, скажи? Ганна зараз щаслива. Навіщо скорочувати її щастя. Вона, все одно, про все дізнається. Зрозуміє цю жорстоку правду. Але чим пізніше вона дізнається про це, тим довше буде щасливою.

- Чим пізніше дізнається, тим більш боляче їй буде потім, - промовила Емма. – Вона зрозуміє, що витратила найкращі свої роки на жалюгідного бабія, а могла би зробити щось корисне.

Ліна нічого не відповіла.

- Якщо ти не розповіси їй про все це, то я розповім, - продовжила Емма. – І байдуже, якою буде її реакція. Я хочу, щоб вона знала правду.

Ліна сумно подивилась на Остапа.

- Остапе, невже, дійсно, всі чоловіки такі? – промовила вона. - Хіба немає виключень?

- Мабуть, є, - невпевнено промовив Остап.

- Судячи з невпевненого голосу, це явно не ти, - промовила Емма.

- Я не хочу вам брехати, - спокійно промовив Остап. – Я ніколи нікого не зраджував, але думаю, що при деяких умовах міг би зрадити.

- Ну, все ясно, - перебила Емма. – Ти такий, як усі.

- А якби сильно когось кохав, - запитала Ліна, - то, все одно б, зрадив?

- Знаєш, Ліно, я безтямно кохаю одну дівчину, - раптом промовив Остап. – Це було кохання з першого погляду. Я настільки кохаю, що думаю лише про неї. Але вона так багато пережила. Стільки болю, зраду коханого.

Попередня
-= 238 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар