Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

- Я думаю, на це потрібні немалі кошти…

- Так, я вже почала збір коштів. Ми сподіваємося на благочинність та розуміння. Раді, що великими коштами нам допомогла графиня Ліна Висоцька, яку, звичайно ж, не оминула така серйозна проблема. Багато хто з населення перераховує гроші до нашого благодійного фонду. Це не великі гроші, але нам потрібні і вони. Ми просимо всіх, кому не байдужа дана проблема, звертатися в центральний офіс нашої організації.

- Ну що ж, - промовила журналістка. – Ми впевнились, що хороші справи досі робляться від душі, що ще є в цьому світі просто небайдужі до чужих проблем люди. Дякуємо Еммі, що запросила. На цьому наша передача вичерпана. До побачення.

- Все, камера вимкнена? – з полегшенням зітхнувши, запитала Емма.

- Так, - відповіла журналіста, вийнявши сигарету. – Будеш?

- Ні, що ти, я не палю, - відповіла Емма. – Ну що ж, робота зроблена.

- Думаєш, подіє? – з цікавістю запитала дівчина.

- Що, передача? – не зрозуміла Емма. – Звичайно, подіє. Не знаю, як там на населення, а на мера точно має подіяти. Хай трохи потрусить кишені для громадської справи.


Остап сидів у своїй кімнаті і дивився телевізор. «Яка ж розумна ця Емма Красовська», - думав він, гортаючи свою магістерську роботу. Чи приймає вона хоча б якісь неправильні рішення? Мабуть, ні.

Чому життя не дало їй цього дурного графського титулу, щоб вона могла спокійно працювати і втілювати свої ідеї в життя. Виходить, що якби вона випадково не познайомилась з Ліною Висоцькою, і не стала її найкращою подругою, то ніхто б ніколи не дізнався, яка вона, насправді, розумна.

Остап відкрив додатки роботи і розгорнув схеми замку. Їх було декілька: схема всього замку, схеми окремих кімнат, бібліотеки. Карла постаралася на славу. Ось ще одна схема всього замку.

Остап знову уважно подивився на першу схему. Навіщо в роботі дві ідентичні схеми?

Остап акуратно роз‘єднав скріпки, які зшивали роботу, і вийняв обидві схеми.

Попередня
-= 253 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар